Nakster Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Witam. Mam zamiar kupić taniego anglika z silnikiem 1.8t. Moje pytanie jest, czy będę musiał dokupić coś poza tym anglikiem? Wiadomo, że później anglik pójdzie na sprzedaż w częściach, tylko potrzebuje informacji czy coś jeszcze osobno będę potrzebować? Dodam, że mój samochód to Audi A4 B6 2003 r. 2.0 ALT automat.
pila24 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Masz wszystko, Twój licznik może zostać. Z licznika angola wyciągnij pin za wczasu. Mechanicznie masz w dawcy wszystko co potrzebujesz. Edytowane 11 Listopada 2019 przez pila24
Nakster Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 Rozumiem, czyli nic to nie robi, że jest to automat?
pila24 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 23 minuty temu, Nakster napisał: Rozumiem, czyli nic to nie robi, że jest to automat? Twój automat wylatuje razem z silnikiem,masz dosłownie wszystko w kompletnym dawcy. Skrzynia,półosie,wydech,hamulce,instalacja komory silnika,osprzęt itd masz w dawcy. Swój licznik przekodujesz na manual i dopasujesz do ecu (ale to ostatni element zabawy swapu),nie jestem tylko pewien w 100% czy pedały z angola pasują.
Nakster Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 Dobra, w takim razie ostatnie pytanie. Jak znajdę Anglika w automacie, to bez problemu wstawię ten automat do siebie?
pila24 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Nakster napisał: Dobra, w takim razie ostatnie pytanie. Jak znajdę Anglika w automacie, to bez problemu wstawię ten automat do siebie? Odradzam,nie znajdziesz 1.8t Anglika z innym automatem niż multitronic. Tylko na USA były wersje 1.8t +tiptronic. Chyba ze tak bardzo lubisz multi to zostawiasz swój automat. Edytowane 11 Listopada 2019 przez pila24
Rekomendowane odpowiedzi