egon@ Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam czy potrafi ktoś ogarnąć test zegarów w a4 B8 2010r z Warszawy oczywiście nie za darmo?
NoName Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Kup kabel z programem i samemu dasz radę ? ja u siebie sam to włączyłem plus parę innych pierdółek m.in. doświetlanie zakrętów halogenami, lap timer, test zegarów, awaryjne miganie świateł przy ostrym hamowaniu itp...
egon@ Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dzięki ale pisze w imieniu kolegi to jego interes
Mziboo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam, moge pomóc. Mam obd eleven, moge zaprogramować
(elmo) Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja W dniu 1.12.2019 o 09:49, NoName napisał(a): Kup kabel z programem i samemu dasz radę ? ja u siebie sam to włączyłem plus parę innych pierdółek m.in. doświetlanie zakrętów halogenami, lap timer, test zegarów, awaryjne miganie świateł przy ostrym hamowaniu itp... Jaki kabel do tego typu zabawy i jaki soft polecasz?
Rekomendowane odpowiedzi