Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zaczynają krążyć jakieś rendery nowej A3
DonDżonson Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 jestem na nie, tył takie trochę A4 które się skurczyło po praniu, na tym drugim zdjęciu pierwsze co mi przychodzi na myśl to kiedyś moda w BMW gdzie tył stał wysoko, a przód obniżali. Zobaczymy na żywo, ale to chyba jeszcze trochę poczekamy. tu niby jakieś zdjęcia, choć mało co widać Nowe Audi A3 przyłapane bez kamuflażu – Portal Motoryzacyjny CarTests AMAZON.CARTESTS.NET Szpiegom motoryzacyjnym udało się przyłapać samochód podczas rozpakowywania go z kamuflującego pokrowca.
dekiel 13 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ja czekam na sportbacka , sedan jest taki bylejaki
dekiel 13 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Piękny hot hatch. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez dekiel 13
granatowy Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 W dniu 5.12.2019 o 08:27, dekiel 13 napisał: Ja czekam na sportbacka , sedan jest taki bylejaki Ja czekam na wersję 3 - drzwiową Najładniejszą w dotychczasowych A3.
kris67 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 To się nie doczekasz nie ma w planie
Rekomendowane odpowiedzi