lordneos Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Joyeauto Wireless iOS/Android Carplay Retrofit 2009 2015 A4 A5 Q5 S5 B8 Non MMI for Audi Car Play Android Auto with Waze Spotify-in TV Receiver for Car from Automobiles & Motorcycles on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ma ktos cos takiego? Ja mialem w b6 cos podobnego i bylem bardzo zadowolony. Ciekawy jestem jak w b8 sie sprawdza?
Caporeira Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 W dniu 5.12.2019 o 09:04, lordneos napisał: Joyeauto Wireless iOS/Android Carplay Retrofit 2009 2015 A4 A5 Q5 S5 B8 Non MMI for Audi Car Play Android Auto with Waze Spotify-in TV Receiver for Car from Automobiles & Motorcycles on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ma ktos cos takiego? Ja mialem w b6 cos podobnego i bylem bardzo zadowolony. Ciekawy jestem jak w b8 sie sprawdza? Kupiłeś jakiegoś Androida do B8? Jesteś zadowolony?
ChinQuan Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 siemka wlasnie tez o tym myslalem ale nie moge znalesc takiej ktora jest dostosowana do aut z kierownica po prawej stronie.. ;/
Caporeira Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Trochę się dziwię że w tym temacie na forum się dzieje. Chyba że faktycznie nie warto rozbudowywać o Androida swojego samochodu.
ChinQuan Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 W dniu 09.07.2020 o 07:05, Caporeira napisał: Trochę się dziwię że w tym temacie na forum się dzieje. Chyba że faktycznie nie warto rozbudowywać o Androida swojego samochodu. Zaryzykowalem I zamontowalem to u siebie. Jestem zadowolony jak na razie. CarPlay dziala szybko wyswietlacz bardzo czytelny na nawigacji. Aplikacje do muzyki. Nawet EQ mozesz sobie ustawic pozmieniac. Podlaczenie tez bez problemu. Klonowanie ekranu troche slabe ale dziala.
Caporeira Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 W dniu 10.09.2020 o 12:17, ChinQuan napisał: Zaryzykowalem I zamontowalem to u siebie. Jestem zadowolony jak na razie. CarPlay dziala szybko wyswietlacz bardzo czytelny na nawigacji. Aplikacje do muzyki. Nawet EQ mozesz sobie ustawic pozmieniac. Podlaczenie tez bez problemu. Klonowanie ekranu troche slabe ale dziala. Co kupiłeś i ile dałeś ? Jak kwestia jakości dzięku ?
Rekomendowane odpowiedzi