Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczasowicza :hi:

ostatnio cos nam te spoty nie wypalaja :confused4: jak sa to albo jest jedna osoba albo innym nie pasuje ;(

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

I cóż za parę godzin wybywam :decayed:, ale będę odwiedzał forum :cool1: żeby w razie czego pohamować was z szaleństwami spotowymi :tongue4: :> nie no żartuję, wszystkim udanego końca wakacji pożegnajcie lato jak przystało na klub AA4 :drunk::D:good:

Mam nadzieję że w w niedługim czasie coś wykombinujemy :drinks::cool1: Narka :punk:

Opublikowano

zebys na wczasach nie przekombinował i małego pawełka nie przywiózł :polew: :polew: :polew: udanego alleluuuuuja :beach::friends:

Opublikowano
  • Autor

zebys na wczasach nie przekombinował i małego pawełka nie przywiózł :polew: :polew: :polew: udanego alleluuuuuja :beach::friends:

:tongue4::polew: :polew: ok postaram się nie przekombinować, a jak coś to byłby kolejny spotowicz :wink4::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pawcio dżuniorr :polew: ale nie jestem taki narazie ci tego nie życze :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Edit.

Dzięki wszystkim za życzenia :)

Proszę o adresy, wysyłać na kom. numer znacie :cool1: powysyłam wam karteczki :tongue4::wink4:

Pozdro :hi:

Opublikowano

3m sie! Pawcio :wink4:

Opublikowano

Udanego wypoczynku jeszcze raz życze Panie Pawle :sex::boobs::sexinbed::drinks::JC_fan::beach:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 23:12_________________________________________________Ludzie! Nie wszyscy naraz!!

Nie nadążam z czytaniem :polew:

Opublikowano
:polew: coś nastała znów cisza :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Cholera to ja codziennie przy piwku sprawdzam co tam na forum, a tu tyle się dzieje ze 1/3 dnia mi zajmuje ogarniecie tych wiadomości :polew: :polew: Chlopaki zebrać się i zrobić jakieś porządne zakończenie wakacji :decayed: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 16:26_________________________________________________Edit.

Marcin1371 odbyles samotnego spota jak prawie każdy z nas :wink4: także nie stresuj się nie jesteś sam :good: ale pochwała się liczy ze byłeś. Pozdro

Opublikowano

nie ma checi na spota jak Pawła nie ma :decayed:

Opublikowano

nie ma checi na spota jak Pawła nie ma :decayed:

Ty już się nie podlizuj :polew:

Opublikowano

pany pokaze wam pozniej co z mojej bety zostalo :decayed: :decayed: dzis sie koparką pobawiłem :polew:

Opublikowano

Samotne spoty to już mam 2 za sobą w czwartek i w piątek jeszcze jeden taki numer i będę potrzebował opieki psychiatry po załamaniu nerwowym :dziura::polew: :polew:

Opublikowano

ja ostatnio czekalem do 18 w egipcjance i nikt nie przyjechal :gwizdanie:

Opublikowano

ja siedziałem na parkingu od 17 do 18 w piątek i w czwartek :shocked:

Opublikowano

w tamtym tyg bylem i Cie nie widzialem :disgust:

Opublikowano

a gdzie zaparkowałeś koło egiptu ? :mysli:

Opublikowano

nie bylem autem boo :decayed: mam 16 lat :disgust:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 19:47_________________________________________________siedzialem w egipcie na balkonie i patrzylem co chwila czy nic nie podjechalo :gwizdanie: moze nie zauwarzylem :wallbash: