Opublikowano 27 Sierpnia 201016 l Autor Praca nie zając jak to Krzysiu wcześniej pisał a wakacje już na końcowym etapie Hmm ze tak powiem wypije za was zdrowie tak przy obiedzie Trzymta się i robić spota, Kuba weź się za organizacje Pozdrowienia z Karwii :>
Opublikowano 27 Sierpnia 201016 l Trzymta się i robić spota, Kuba weź się za organizacje Pozdrowienia z Karwii :> Organizuje Wtorek, godzina 18 - wiadukt :gwizdanie:
Opublikowano 29 Sierpnia 201016 l Autor Paweł wracaj już! :polew: Zobacz co tu się dzieje Cholera chłopaki za niedługo nawiedze dom myśle ze zjedziemy około sob/nd Jakby nie patrzeć Kuba masz racje za dużo to się nie dzieje jak coś to napisz to Krzyska sms i zjedziecie się we 3-4 w ten wtorek, a jak ja wrócę to zrobimy jakaś grubsza imprezie
Opublikowano 30 Sierpnia 201016 l Panowie jak coś się będzie dziać proszę o kontakt telefoniczny Niestety nie mam neta w chacie a aktualnie chyba dziś ostatni dzień jestem w pracy. Jutro zjawię się o 18 pod wiaduktem.
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l Jutro zjawię się o 18 pod wiaduktem. I jak? Był jakiś spot? Mnie osobiście nie udało się dotrzeć na 18 do Radomska z Częstochowy ;(
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l znajac chlopakow to nie Kawe mam do sprzedania :gwizdanie: http://picasaweb.google.pl/116060258140582898754/Pulpit?authkey=Gv1sRgCOK-pvC0ksL0Uw#
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l znajac chlopakow to nie Kawe mam do sprzedania :gwizdanie: No, no Niestety ja nie jestem zainteresowany :gwizdanie:
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l ja dzis dzwoniłem do zwirasa ze nie bede mógł ale nie odbierał wojtus o której moge jutro u ciebie byc??
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l a o ktorej Ci pasuje ja jutro na 10 wale na rozpoczecie roku a tata zderzak moj robi wiec jak cos to wal kiedy chcesz tez moze byc tak jak ostatnio
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l Wojtek, dopiero teraz oblukałem Twoją B6. Masz identyczny kolor jak moja B7 natomiast rejestracja podobna do tej na A4 Marcina
Opublikowano 31 Sierpnia 201016 l Wojtek, dopiero teraz oblukałem Twoją B6. Masz identyczny kolor jak moja B7 natomiast rejestracja podobna do tej na A4 Marcina niedlugo ramka A4-klub zagosci