Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Grześ chcem Cię zjeść :kox: jak tam Anglia? :decayed:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wszystko w pyte dzieki ze pytasz. a co i ciebie i innych? cos slabo tu widze

Opublikowano

staro bida:) zwir sie za robote wziunył :cool1:

Opublikowano

To teraz wszyscy u Wojtka czatują...???? co Ty Wojtek rozdajesz silniki czy co... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A kiedy u mnie robimy jakieś oglądanie DVD albo zdjęć ślubnych oczywiście przy odrobinie ajerkoniaku..... :naughty: :naughty: :polew: :polew:

Opublikowano

wstrzymaj sie troche. we wrzesniu wracam na chwilke mam nadzieje ze ujze wasze mordy

Opublikowano

co tu taka cisza[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 11:38_________________________________________________nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedykowane dla żwira

Opublikowano

ej no co jest z wami siusiory. kazdy taki zapracowany czy co?? chyba sie klub rozpada....

Opublikowano

jak to mowia nic nie zrobisz nic na sile :gwizdanie:

Wszystko na mase :kox:

Opublikowano

Ja tam cierpliwie czekałem aż ktoś sie odezwie i szczerze mówiąc trochę to trwało, ale widać Grzesiek uratował sytuacje a wiec jeszcze komuś zależy na klubie :wink4: oprócz mnie i Wojtka :decayed:

Opublikowano

zwir to audi juz pod blokiem zostawil na amen i po mieście z buta lata albo z panna do roboty jeździ :thumbdown: hańba mieć audi i zapier***lać z buta :thumbdown: skreśliłem Cie z mojej rodziny ty dziadu :thumbdown: buuuu nawet doopy nie ruszy i nie przyjedzie po aku :thumbdown: zlinczować go trzeba :decayed:

Opublikowano

mnie to juz szkoda słów