Grzes A4 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Chociaż raz byś odstawil flaszkę od korpusu Trzeba zmienić czas spotów na pierwszą niedzielę miesiąca ale w każdym pierwszym kwartale roku chyba. ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Haha ;D no chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx34 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 trzeba poogarniac troche ludzi i juz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 To kiedy panowie coś robimy? Może w piątek? Najpierw jakiś spocik a potem z racji ze jest zimno i trzeba sie czymś rozgrzewać.. moznaby poodprowadzac autka i przenieś sie np do Belfastu ?? co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Robimy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek882 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Flaszkę :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Już ze dwa miesiące zjazdu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 To jak ustawiamy sie na jakiś termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No ostatnio była pierwsza niedziela miesiąca i co? Podnieta na początku a potem każdy olewa. Nie ma to jak początki nie Paweł? I integracja zjazdy za***ista zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dokładnie Grzesiu? fajnie by było coś takiego jeszcze zorganizować... Ale jak sie nikomu nie chce dupska ruszyć... Grzesiu jak coś to ja jestem chętny na jakieś "spotkanie integracyjne" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja tez moglbym podjechac nawet dzis haha, mi rzadko kiedy terminy pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oj jakiś ty zalatany:-P trzeba coś ruszyć. Co jak co ale z niektórymi jeszcze nie piłem. ...a z niektórymi znowu bym się napil. ...no i z tymi co nie piłem i z tymi co piłem. Ogólnie to bym się napil chyba. ..raczej tak.....Napewno bym się napil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Noooo z piciem dochodzi kolejna lipa bo trzeba kierowce dorwac :/ ale moznaby sie napic nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ostatnio na Onecie pisało ze masz brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hahahaha moze cos by sie zmodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No to trzeba czekać aż aprobatę wyrazi reszta społeczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak nic pany coś trzeba zapodać do gardła ? ogólnie macie moja 100% aprobatę, tylko jaki termin.. jeżeli chodzi o weekend to ja deklaruje pt. lub sobota a w tygodniu no cóż byle nie pon. bo potem cały tydzień zachlany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Może w niedziele spotkanie przed świętami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie mam czym jeszcze ale wnętrze już całe i motor odpala. Może po świetach na weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi