Opublikowano 26 Listopada 201312 l TDi a alu mam jedne 16 drugie 17 gole felgi bez opon po 500zl za komplet:wink:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Kurde nie wiem mysiałbym się podszkolić napisz jaki masz numer sterownika:wink:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l pozniej ci podesle:) mam dwa sterowniki jeden od ahh drugi od afn to moze by cos zdzialal. ile masz teraz u siebie?
Opublikowano 27 Listopada 201312 l 038 906 018 EL to jest od ahh afn to praktycznie to samo ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- sam to robiles? z grzesiem sie sprawdzisz on ma serie AWT 150 :decayed:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Dobra poszukam ale do traktorów to nie mam głowy:kox:. tzn. ahh to miałeś w aucie tak to ile tam było 90? a afn to jest ten 110? to tylko kompy przerzuciłeś tak? ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- No spoko ja też mam awt tu mam temat opanowany:decayed:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l czemu watku o aucie nie zalozyles:bicz: ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- mialem ahh silnik i kompa teraz mam silnik afn i kompa afn ale jak ogarniesz koks to ja pompe bede zmieniac z afn na ahh potem fmic turbo wtryski to moze jeszcze raz opanowalbys mi dziada:decayed:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l A bo w sumie auto jak auto nie ma nic specjalnego nie mam teraz kasy na mody bo niestety cała kasa w rodzine i inne wydatki idzie a zdjęc z odłażacymi listwami dolnymi nie bede wklejał ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Dobra poszukam jak sie za to zabrać może cos wymysle.
Opublikowano 27 Listopada 201312 l daj jeszcze numer tego stera od afn co teraz masz poszukam oryginalnego softu od niego to bede miał baze do pracy
Opublikowano 27 Listopada 201312 l pany pod tym MDKiem to tylko bedziemy sobie tak stac czy robimy jakas bombe po miescie? ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- kurde nie podam ci teraz bo musialbym leciec do garazu i vaga wpiac. a przypadkiem sterowniki do afna to nie sa do kazdego takie same?
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Dobra to przy okazji zobacz, pewnie rożnia sie numerkami jak w 1.8t i jednego do drugiego lepiej nie wgrywac bo może byc lipa
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Chyba bedzie lipa z tego co znalazłem w tym sterowniku trzeba lutowac kości i po kablu sofy nie pojdzie chyba nie pomoge ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Trzeba by było chyba szukac ecu z końcówka 012, może cos wymyslimy ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- No i chyba lipa ten nowszy sterownik nie podejdzie bo jest inna wtyczka.
Opublikowano 27 Listopada 201312 l no to fajny koks xD normalnie czuje ze biala od mocy oderwala sie od asfaldu:decayed: