variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Do DTMu jest całkiem inny splitter więc nie porównuj go do tego od Cupry, 300 baksów to jak za darmo jak masz zderzak DTM
insane_Infinity Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 no mam DTM zderzak... a co taki rarytas?? mi się tam nie widzi
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na B7 Wygląda Kozak Ale tylko Carbonowa....Poluje na taką ale cena jak na razie 300$ ;( no ale efket Dobrze że Posiadam zderzak DTM ale to nie jest dokładka od Cupry R, tylko jakaś dedykowana, ta od Cupry, ma taki dyfuzorek na środku
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zapomniales dodac, ze wyglada to jak kupa to że masz jakiś skrzywiony gust to już nie mój problem
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Flyer ja także nie zgadzam się z tym, że to kupa miałem w B7 i była szczególnie jak auto jest na glebie wygląda
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Flyer ja także nie zgadzam się z tym, że to kupa miałem w B7 i była szczególnie jak auto jest na glebie wygląda Vario ale Flayer mówił o B5 :gwizdanie:, mi i tak się podoba, nabardziej na serii
Piechol Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 w B7 jest ok, ale w B5 i jeszcze ze zderzakiem od Esy to faktycznie kupka
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 w B7 jest ok, ale w B5 i jeszcze ze zderzakiem od Esy to faktycznie kupka następny powiedział co wiedział zobaczycie sobie jak wygląda na kozacko uglebionej b5 ze zderzakiem z eSy to zmienicie zdanie
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na forach z USA widziałem B5tki z tym splitterem i nie wyglądały kupowato, fakt, że były ostro wyrezane w całości, może do standardowej 1,6 to nie przypasi
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 fakt, że były ostro wyrezane w całości a moja jaka jest?
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na forach z USA widziałem B5tki z tym splitterem i nie wyglądały kupowato, fakt, że były ostro wyrezane w całości, może do standardowej 1,6 to nie przypasi Vario mi się ta dokładka widzi
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 jak się uda to na wakacje i tak u mnie zawita , mówcie co chcecie mi się podoba :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 jak się uda to na wakacje i tak u mnie zawita , mówcie co chcecie mi się podoba :gwizdanie: zrobisz zdrową glebę to może to będzie wyglądać :gwizdanie: Dawids już swoją zamontował?
slepy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tak nisko jak twoja to napewno nie będzie :gwizdanie:, -50, może coś więcej, chcę zrobić tak żeby mi się przód z tyłem wyrównał , bo narazie tył mam niżej
boniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 powiem tak samo jak slepy Mnie sie podoba i bede montowal do siebie i zgodze sie z somesem na dobrze zglebionej wyglada ladnie
Olaf Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ta dokladka jest fest dobra ja czekam az ja Dawid zamontuje i to zlukam hehehe az sie przeda na podworko do niego ja zoabczyc
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dawids miał to montować już tydzień temu i cisza w temacie
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tak, mowilem o splitterze w B5. Spojrzcie jak to wyglada u aw69 - dramat. Zderzak od eSy ma wyprofilowany dol, w B6 s-line i B7 zderzaki sa "zadziorne", maja pletwe, wiec splitter pasuje idealnie.
Rekomendowane odpowiedzi