Emilosd Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Witam wszystkich mam nietypową sprawę nabyłem niedawno Audi A4 B7 1,6 MPI 2006 rocznik kombi avant nie wiem jak obsługiwać wyświetlacz FIS, w instrukcji obsługi auta pisze że są guziki na gałce wycieraczek, lecz w tym nie ma guzików na tej gałce. Moja proźba o pomoc czy jest gdzieś indziej obsługa czy wcześniej ktoś wymienił gałkę na nie oryginalną. Za pomoc będę wdzieczny.
LoLsik Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 wygląda na to ze nie masz manetki do obsługi fis , polecam poczytać ten temat rozwieje twoje wątpliwości
Emilosd Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Więc najpierw wymiana gałki wycieraczek z obsługą fis?
Tomnik Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 4 minuty temu, Emilosd napisał: Więc najpierw wymiana gałki wycieraczek z obsługą fis? Nie. W pierwszej kolejności lektura tematu, do którego Kolega Arek podał Ci link.
Emilosd Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 No tak ale jak pisałem na gałce od wycieraczek nie ma tych przycisków.
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 3 minuty temu, Emilosd napisał: No tak ale jak pisałem na gałce od wycieraczek nie ma tych przycisków. Jak przeczytasz manuala to będziesz wszystko wiedział
Rekomendowane odpowiedzi