adam1974 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Mam pytanko odnosnie felg.Obecne letnie 18 Mam z oponami 225/40/18.Felgi maja male bicie wiec sa do prostowania,do tego troche po kraweznikach poobcierane wiec do malowania,A ze fronty maja toczone wiec i beda tez do toczenia.Zeby te felgi znow mialy efekt plyty CD to muszw wylozyc 1600-2600zl.Dlatego rozwazam zakup nowych felg.Podobaja mi sie felgi 3SDM przykladowo oferta: 051 Ms Felgi 18 5x112 3sdm Audi Vw Passat Przerośl • OLX.pl WWW.OLX.PL Przedmiot sprzedaży: 051 MS FELGI 18 5x112 3SDM AUDI VW PASSAT Parametry Model: 051 Wykończenie: MS - polerowane + srebrny Średnica felgi: 18 Szerokość felgi: 9" Rozstaw: 5x112 Głębokość osadzenia (ET):... Nie wiem co to za firma,czy maja felgi o szerokosci 8,Chcialbym zostawic swoje obecne opony ze wzgledu na koszty no i mysle ze 225 w b6 to jest optymalna szerokosc.Auto fabrycznie obnizone. A w/w felgi podobaja mi sie ze wzgledu na to ze sa wklęsłe. Alo szukac nowych lub regenerowac obecne.
Rekomendowane odpowiedzi