Jump to content
IGNORED

[INNE] Moj passat B5 TDI:)

Recommended Posts

Posted

Witam jako ze mam teraz czas to zaprezentuje swojego Passata :)

Ogolnie o samochodzie to jest to czysta seria :tongue4: sprowadzony na poczatku Kwietnia 2008 osobiscie przeze mnie z Belgii

Samochod zadbany i do konca serwisowany

Wyposazenie raczej podstawowe: Klima manualna, elektryczne lusterka, elektryczne szyby(przod), 2x poduszka powietrzna no i TDI :naughty: czyli wszytskie obowiazkowe dla mnie wyposazenie jest... wiecej mi nie potrzeba :tongue4:

zmiany?? napewno jakies fajne alusy i swiatla przednie bo te to tragedia :tongue4: mechaniczne narazie nic nie planuje ale w przyszlosci nie wykluczam :tongue4:

e226a4e6.jpg

9ff58290.jpg

c697ed9d.jpg

72c45331.jpg

b0f854d6.jpg

f911585e.jpg

nie wiem czemu ale cos mi dziwnie znieksztalcilo zdjecia ze szpary miedzy blotnikiem a maska wygladaja jak po jakims dzwonie :kwasny: a na kompie jest normalnie

Posted

Bo zdjęcia na forum sa skalowane do 768px szerokości ;)

Posted

ładnie takie passaty wyglądają na glebie :kox::decayed:

Posted

Passat w kombi to prawie jak LT-k.. Kurcze duza brla i nieksztaltna.. Brakuje mu wlasnie takich sportowych rysek jak w aldi troszke okraglosci.. Wolal bym jednak FL w sedanie bo kombiaki sa paskudne jednak.. :disgust:

Posted

Passat w kombi to prawie jak LT-k.. Kurcze duza brla i nieksztaltna.. Brakuje mu wlasnie takich sportowych rysek jak w aldi troszke okraglosci.. Wolal bym jednak FL w sedanie bo kombiaki sa paskudne jednak.. :disgust:

zalezy od gustu ja wole w kombi passaty niz audi a jesli chodzi o sedany to sprawa wyglada odwrotnie :tongue4:

Posted

Passat w kombi to prawie jak LT-k.. Kurcze duza bryla i nieksztaltna.. Brakuje mu wlasnie takich sportowych rysek jak w audi troszke okraglosci.. Wolal bym jednak FL w sedanie bo kombiaki sa paskudne jednak.. :disgust:

zalezy od gustu ja wole w kombi passaty niz audi a jesli chodzi o sedany to sprawa wyglada odwrotnie :tongue4:

No pewnie ze gustu.. :good:

Ja stawiam na male opory powietrza :polew:

Posted

Ja stawiam na male opory powietrza

mozesz to wyjasnic bo nie czaje o co ci chodzi?

Posted

mozesz to wyjasnic bo nie czaje o co ci chodzi? :good:

Zart odnosnie Passka ze jest kwadrat :naughty:

Wiesz ja wczesniej bardzo chcialem kupic FL i ciesze sie jednak ze nie kupilem.. Bo Passek zawsze bedzie Passkiem przecietniak.. No ale wszystko rzecz gustu nie urazaj sie tym :good:

Posted

b

mozesz to wyjasnic bo nie czaje o co ci chodzi? :good:

Zart odnosnie Passka ze jest kwadrat :naughty:

Wiesz ja wczesniej bardzo chcialem kupic FL i ciesze sie jednak ze nie kupilem.. Bo Passek zawsze bedzie Passkiem przecietniak.. No ale wszystko rzecz gustu nie urazaj sie tym :good:

no nie gadaj ze pasek jest kwadrat :kox:

Posted

No a nie jest tak szczerze ?? :naughty:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:25_________________________________________________No moze nie doslowny kant jak stare volvo 850 no ale mimo wszystko :naughty:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:26_________________________________________________Ja bym na Twoim miejscu wymienil przednie lampy na te po Lifcie i atrapke w chromie strzelil bez znaczka :good:

Posted

lampy napewno beda zmianione jak bedzie jakis przyplyw gotowki puki co zawieszenie trzeba robic bedziebo stuka jak cholera... polskie drogi :kwasny:

Posted

lampy napewno beda zmianione jak bedzie jakis przyplyw gotowki puki co zawieszenie trzeba robic bedziebo stuka jak cholera... polskie drogi :kwasny:

Nie no masz racja najpierw zawias pozniej stylizacja.. :good:

Posted

fajny pasiór :tongue4: zwykła seria, ale mi się spodobała :wink4:

Posted

jako ze zaszły małe zmiany, a miałem chwile czasu to pstryknąłem kilka fotek to sie pochwale :wink4:

zmiany:

- Alusy 15 z nowymi oponami :tongue4: ( wiem zaraz bedzie ze male ale moze kiedys zawitaja wieksze ale na chwile obecna sporo jezdze a cenie komfort)

- zmienione lampy przednie na soczewkowe firmy depo + xenon d2s obecnie 4300k :wink4: ( spryskow jeszcze nie ma ale pracuje nad tym :wink4: )

i ze zmian zewnetrznych planuje jeszcze przyciemnic wszytskie szyby oprocz przedniej i to bedzie na tyle :tongue4:

na chwile obecna planuje zajac sie wnetrzem bo bieda straszna i ewentualnie jakis delikatny chip :tongue4:

787aa6e8.jpg

804929c9.jpg

763a0f7c.jpg

c1828b75.jpg

b5c577a6.jpg

f7f2bcb7.jpg

c6be3852.jpg

i co wy na to ?? :wink4:

Posted

młodziej z tymi lampami :good:

Posted

Lampeczki z przodu super poprawily autko

Felgi ujdą ale tak jak powiedziałeś :decayed:

Ładny passacik ogólnie

a teraz pytanie

Były passaty w kombi bez haka z tyłu? :decayed: :decayed: :kox:

Posted

Duża zmiana,do tego co było. :good:

Siostra ma w FL-u sedanie 16cali z dużym et i szału niema,Twoje koła siedzą szerzej ale 15 to słaby rozmiar nawet na zimówkę. :tongue4:

Posted

Były passaty w kombi bez haka z tyłu? :decayed: :decayed: :kox:

podejrzewam ze nie :decayed:

ale akurat mi ten hak czasem sie przydaje wiec zostaje :decayed:

Siostra ma w FL-u sedanie 16cali z dużym et i szału niema,Twoje koła siedzą szerzej ale 15 to słaby rozmiar nawet na zimówkę. :tongue4

Wiem ze rozmiar maly ale na zywo nie wygladaja az tak male :wink4:

moze z czasem zawedruja wieksze :wink4: