Opublikowano 25 Kwietnia 20206 l W dniu 20.04.2020 o 21:57, kodzak0 napisał: Plaster wyciąć i wkleić w ramkę od a6? Dokładnie tak :-)
Opublikowano 25 Kwietnia 20206 l Może się komuś przyda jak ja się do tego zabralem: Wiem, że chłopaki wycinają też całą tą ramkę i zostawiają sam plaster, ale mi a pasowało tak i ogólnie na aucie wygląda spoko:
Opublikowano 26 Kwietnia 20206 l W dniu 25.04.2020 o 19:28, kamil-vag napisał: Może się komuś przyda jak ja się do tego zabralem: Wiem, że chłopaki wycinają też całą tą ramkę i zostawiają sam plaster, ale mi a pasowało tak i ogólnie na aucie wygląda spoko: Z tego co patrzyłem chyba nie do końca pasuje sam plaster w ramce. Wydaje mi się że plaster z ramką jest ok w ramkę od c5. Czyli plaster od dołu trzeba dociąć i będzie ok. Czym kleiłeś?
Opublikowano 14 Czerwca 20206 l Ten gril z golfa pasuje w ori ramkę s-line ,bo tak patrzę i nie wiem czy za wąski nie będzie
Opublikowano 14 Czerwca 20206 l Nie psuj ramki ori, kup tą z A6 C5 FL podjebke za grosze i z tego dorabiaj...
Opublikowano 14 Czerwca 20206 l 33 minuty temu, greg2505 napisał: Ten gril z golfa pasuje w ori ramkę s-line ,bo tak patrzę i nie wiem czy za wąski nie będzie Dokładnie . Ja wypiąłem ori ramkę z zatrzasków , dociąłem DREMELem plaster z golfa i wyglada jak u Kamila - jakby zawsze tam była.
Opublikowano 14 Czerwca 20206 l 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Nie psuj ramki ori, kup tą z A6 C5 FL podjebke za grosze i z tego dorabiaj... Ja jej nie chcę psuć,tylko wyjąć kratkę z chromu i zastąpić ją plastrem miodu,w razie co włożę z powrotem ori kratkę i dlatego zastanawiam się czy ta z golfa nie będzie za waska,bo widzę że ty zostawiłeś obramówkę od kratki a6 i dopiero w chrom Edytowane 14 Czerwca 20206 l przez greg2505
Opublikowano 20 Czerwca 20206 l W dniu 14.06.2020 o 22:14, greg2505 napisał: Ja jej nie chcę psuć,tylko wyjąć kratkę z chromu i zastąpić ją plastrem miodu,w razie co włożę z powrotem ori kratkę i dlatego zastanawiam się czy ta z golfa nie będzie za waska,bo widzę że ty zostawiłeś obramówkę od kratki a6 i dopiero w chrom Ja bralem dolna kratke z golfa 6 gti. Z niej sobie mozesz wyciac ksztalt jaki chcesz bo jest duzo wieksza. Edytowane 20 Czerwca 20206 l przez wafel135
Opublikowano 26 Listopada 20205 l Czym sklejałeś te wycięte kratki z golfa gti? Jaki klej czy może inny patent?
Opublikowano 26 Listopada 20205 l 5 godzin temu, marcin1520 napisał: Czym sklejałeś te wycięte kratki z golfa gti? Jaki klej czy może inny patent? Tam się nic nie skleja . Ja użyłem dwóch wkrętów i małych trytytek . Ramka Sline i plaster w nią. Wyszło jak z fabryki.
Opublikowano 27 Listopada 20205 l Aa czaje może się uda ja będę próbował w ori wsadzić plaster miodu z golfa gti zobaczymy czy zda egzamin ?
Opublikowano 27 Listopada 20205 l 4 godziny temu, marcin1520 napisał: Aa czaje może się uda ja będę próbował w ori wsadzić plaster miodu z golfa gti zobaczymy czy zda egzamin ? Na pewno. zakup górną kratkę do maski od rs4 , będzie komplet w plaster.
Opublikowano 6 Lutego 20215 l W zderzaku z S4b6 z czego można zastąpić kratkę środkową zderzaka, żeby zrobić plaster miodu ?
Opublikowano 7 Lutego 20215 l W dniu 6.02.2021 o 08:35, r7adek napisał: W zderzaku z S4b6 z czego można zastąpić kratkę środkową zderzaka, żeby zrobić plaster miodu ? Jeśli w Slajnowym popularne jest wstawienie kratki z plastrem z Golfa V GTI to i eskowym też się powinno udać.
Opublikowano 7 Lutego 20215 l 4 godziny temu, dekiel 13 napisał: Jeśli w Slajnowym popularne jest wstawienie kratki z plastrem z Golfa V GTI to i eskowym też się powinno udać. No ta, tylko trzeba mieć ramkę. A ja nie mam jej i zastanawiam się jak to ogarnąć.