Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Witam od tygodnia jestem uzytkownikiem Audi a4 b8 2012r polift Tak jak w temacie lewa strona przyciskow przestala raptem działac nie reaguje , fis równiez przestał pokazywac stacje u góry.Pokazuje jedynie spalanie km itp. Połaczenie telefonu z bluetooth równiez przestało działac. na telefonie pokazuje "Audi UHV" lecz naciskajac przycisk tel wyskakuje "Telephone not available ". Nie mam pojecia co mogło sie stac. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Cezar23
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 temat do zamkniecia. po odpalniu po 10min wszystko wróciło do normy...
BeyerBrown Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Problem powróci... jeśli wpływ na ten stan rzeczy ma temperatura w kabinie... 1
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) ?? Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Cezar23
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 4 minuty temu, BeyerBrown napisał: Problem powróci... jeśli wpływ na ten stan rzeczy ma temperatura w kabinie... W jakim sensie temperatura w kabinie ? Ustawione mam 21C
BeyerBrown Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Mniemam, że w kabinie podniosła się temperatura i coś z tego powodu zaczęło przewodzić. Klasyka przy zimnych (popękanych) lutach w elektronice, przetartych przewodach lub zaśniedziałych złączach.
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 Teraz, BeyerBrown napisał: Mniemam, że w kabinie podniosła się temperatura i coś z tego powodu zaczęło przewodzić. Klasyka przy zimnych (popękanych) lutach w elektronice, przetartych przewodach lub zaśniedziałych złączach. I jak dojść ? Gdzie dokładnie lezy usterka ?
BeyerBrown Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Wspomniałeś, że lewa połowa kierownicy nie reagowała - jeśli problem powróci to zacząłbym od wymiany tasiemek (przewodów wielożyłowych) w kierownicy. Można je nabyć w dowolnym sklepie elektronicznym za grosze.
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 Teraz, BeyerBrown napisał: Wspomniałeś, że lewa połowa kierownicy nie reagowała - jeśli problem powróci to zacząłbym od wymiany tasiemek (przewodów wielożyłowych) w kierownicy. Można je nabyć w dowolnym sklepie elektronicznym za grosze. A z tym fis jak nie pokazywał nawet ze drzwi otwarte ? No i ten Bluetooth tez dziwna sprawa
BeyerBrown Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Możliwe, że moduł komfortu siada a może styki w zamkach drzwi nie działają prawidłowo.
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 20 minut temu, BeyerBrown napisał: Możliwe, że moduł komfortu siada a może styki w zamkach drzwi nie działają prawidłowo. Da się jakoś to sprawdzić co zawodzi? Dokladnie
Cezar23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 1 minutę temu, Cezar23 napisał: Da się jakoś to sprawdzić co zawodzi? Dokladnie Bo stało się tak jak włączyłem na komputerze otwieranie szyb z pilota .
BeyerBrown Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 11 godzin temu, Cezar23 napisał: Bo stało się tak jak włączyłem na komputerze otwieranie szyb z pilota . Hmmm... jeździć-obserwować
Rekomendowane odpowiedzi