Dawida4b7 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi, mianowicie nie zawsze działa mi bt raz się połączy bez problemu a raz się zawiesi i nie można z niego korzystać raczej. Mam system Audi mmi 3g z nawigacja bez dysku bez zmieniarki w bagażniku ani w schowku tylko cd i 2 karty SD nad klimatyzacja, sterowanie mmi z klawiszami wokół lewarka skrzyni biegów. Problem wygląda tak że gdy próbuję włączyć bt w opcja to opcja się zawiesza i bardzo długo próbuje się uruchomić ale zazwyczaj się uruchomi się, a czasem po włączeniu samochu sam się połączy bez problemu działa kilka minut i znowu nie działa. Proszę o radę pozdrawiam. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Dawida4b7
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja bym zaczął od podpięcia vcds czy jest jakiś błąd w MMI, a potem zaktualizował oprogramowanie.
shaqal Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Czytnik kart dobrze czyta karty sd czy też pojawia się problem z odczytem?
Dawida4b7 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Czytnik kart bez zarzutu działa poprawnie Od jakiegoś czasu bt działa poprawnie bez żadnej ingerencji w komputer. Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Dawida4b7
Rekomendowane odpowiedzi