AndyN Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 maliku a ileż można razy to robić Już 3 razy od naszej ostatniej rozmowy czyściłem, a minęło może 2 miechy. To możliwe, że się tak syfi?? A może laser do wymiany?
KOval81 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Właśnie się tego obawiam Andy. Dziwi mnie jednak to, że jak wyskakuje komunikat "DVD nie czytelne", to często mi się zwiesza przy tym cała RNS-E. Nie wiem w czym tkwi problem..
konian Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 u mnie laser był taki zasyfiony że nawet ORI nie chciał czytać po wyczyszczeniu wszystko zaczęło działać OK - pewnie jak bym go wymienił to zacząłby czytać nawet piraty
KOval81 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ja czyściłem swój całkiem niedawno, tyle, że spirytusem, a nie tym środkiem, poli coś tam chyba. Teraz już znów nie czyta i gdzie jest pies pogrzebany nie mam pojęcia Najprawdopodobniej AndyN będzie "a fe" prorokiem...
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 To ja tak na szybko dodam że pojawiła się aktualizacja map z 2009 (8P0 919 884 AJ) dla tych co jeszcze nie wiedzą, już mam w samochodzie ale jeszcze nie miałem okazji porównać
Rekomendowane odpowiedzi