Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Witam w aucie został wymieniony czujnik zielony czteropinowy na oryginalny oraz Dolny przy chłodnicy został wymieniony również termostat 3 razy na nowy machla, objawy są takie ze auto na postoju trzyma 90 stopni, natomiast podczas jazdy im dłużej jade temperatura skacze z 90 na 82,69,96 po czym znowu ma równo 90, spada podczas jazdy, odrazu dodam ze to napewno nie wina termostatu bo na 3 zachowuje sie tak samo
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Jak szybko zmieniają się wskazania? Układ na 100% nie jest zapowietrzony?
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Autor Raczej nie jest tym bardziej ze w aucie jest penuwwtyka wiec biorę na maksa przód w gore tył w dol i o wiele prościej sie to odpowietrza tym bardziej ze na postoju trzyma 90 cały czas
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Skoro na postoju na zegarach jest 90, a z odczytów 72 to walnięty jest czujnik
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Autor Czujniki były wymienione oba na oryginał, przy jakiej temp wentylatory sie zalanczaja?
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Jak masz włączoną klime to chodzi cały czas, a tak to powyżej 96 1-wszy bieg, a drugi coś koło 104
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l Autor Czy ta wtyczka jest od wentylatorów? Byla lekko niepolaczona, ale wentylatory chodzą tylko na klimie jak narazie 18080 - Coolant Fan Control 1: Open or Short to Ground one nie zaliczają sie tez przy wysokiej temp otoczenia?
Opublikowano 4 Stycznia 20206 l może pompa wody walnieta ? weź zagrzej auto do 90 na postoju i na postoju zacznij gazować trzymać na obrotach i zobacz czy temperatura spadnie aha temperatura spada podczas jazdy a stoi w miejscu na postoju do bra to nie to zeby na 100 procent wyeliminować termostat to weź zobacz czy po odpaleniu chłodnica robi sie ciepła potrzymaj na obrotach a ktoś niech patrzy może torche przepuszcza jednak ten termostat jak jest wieksze ciśnienie Edytowane 4 Stycznia 20206 l przez adioss995
Opublikowano 5 Stycznia 20206 l Autor juz ograniete, wtyczna od wentylatow nie byla do konca docisnieta i nie robily wentylatory i komputer falowal temperatura, juz jest wszystko okej, dzieki za pomoc
Opublikowano 18 Stycznia 20206 l P0140 - 004 - No Signal/Communication - Intermittent 18339 - Coolant Fan Control Module (J293): Malfunction Ja mam ten błąd i też temperatura mi faluje, tylko nie wiem czy walniety moduł czy cały wentylator :/