chlenix1337 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam tak jak w temacie jak się silnik rozgrzeje to podnosi obroty i wolno opadają przy zmianie biegów. Na zimnym wszystko cacy od razu lecą w dół i szybko aż się przyjemniej jedzie. Czujnik sprzęgła sprawdziłem w vcds i działa, wymieniłem zaworek odpowietrzenia skrzyni korbowej. Przepustnice sprawdzałem czyściutka świeci się na błysk, ślimak też wszystko ok. Silnik BEX po chipie. Zauważyłem też że jak sie tocze na 1 w korku i lekko wciskam gaz to jak go puszcze to dopiero reaguje po ponad sekundzie ze go pusciłem nie wiem czy tak powinno być. A i jak zmienie bieg w granicy 4.5k to jest dobrze. Czy to wina softu?
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zaworek w trójniku odmy na ori wymieniony?
chlenix1337 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Teraz, przem8 napisał: Zaworek w trójniku odmy na ori wymieniony? który to? nr lub zdjęcie jakieś można?
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 46 minut temu, chlenix1337 napisał: który to? nr lub zdjęcie jakieś można? Nr 6 Edytowane 6 Stycznia 2020 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi