Nornik56 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Mam problem nie tyle kto wymieni pokrycie fotela kierowcy w Audi 80 B4 tylko ile to może kosztować. Tam gdzie mieszkam nie w pobliżu żadnego tapicera, a jeden, który jest żąda zbyt wiele. Ile za taką usługę można zapłacić? Nawet ceny trudno wynegocjować.
Arek8888 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Podobny zabieg robiłem w Audi A4 B5. Wówczas tapicer doradził mi abym kupił fotel pasażera w dobrym stanie i zrobił przekładkę do fotela kierowcy bez wymiany poszycia. Fotele pasażera bardzo często są w super stanie. Za fotel zapłaciłem 90 zł a za robotę tapicera, który zrobił tą przekładkę i lekko zregenerował gąbki zapłaciłem 100 zł.
Nornik56 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2020 Bardzo dziękuję za odzew. Też miałem zamiar kupić fotel w dobrym stanie - niestety musiałby również zmienić poszycie bo fotele w dobrym stanie są w innej kolorystyce.
Rekomendowane odpowiedzi