arturoszymanski Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam mam a4 b8 2.0 tdi manual nieraz po włączeniu biegu wstecznego auto rusz do przodu dodam ze światła cofania sie zapalają oraz parktronik co to może być
Talpa Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Ale jedzie do przodu, czy jest szarpnięcie do przodu i rusza do tyłu? Tak z ciekawości, kiedyś olej wymieniany był? Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Talpa
arturoszymanski Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2020 Jedzie do przodu a olej nie wiem auto mam 2 lata i oleju nie wymieniałem
Talpa Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Wygląda to na rozwalony wybierak, ale żeby zamiast wstecznego, wbijać hmm, no właśnie który bieg?
arturoszymanski Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2020 A co ile trzeba wymieniać olej w skrzyni manualnej
Talpa Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 22 minuty temu, arturoszymanski napisał: A co ile trzeba wymieniać olej w skrzyni manualnej Ja w swoich autach co 50 tyś wymieniam i zadałem konkretne pytanie, skoro jedzie do przodu, to rusza z jakiego biegu, bo nawet nie napisałeś co to za model skrzyni a teraz wymiana, cudownie nie uleczy auta. Dla mnie to ewidentnie wybierak.
Rekomendowane odpowiedzi