Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Trepkowo hybrydowo - następca Audi A2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, trepek napisał:

Jeszcze gdzies tam sie Mazda przewija ale to dlatego, ze mi sie masakrycznie srodek w mazdzie podoba.

o jakiej mazdzie ewentualnie myślicie?? W pracy jeżdżę czasem CX-3 - całkiem przyjemne auto, póki co auto ma 4 lata i przebieg 76kkm i żadnych awarii na koncie

Opublikowano
23 minuty temu, Lukasz_mk2 napisał:

o jakiej mazdzie ewentualnie myślicie?? W pracy jeżdżę czasem CX-3 - całkiem przyjemne auto, póki co auto ma 4 lata i przebieg 76kkm i żadnych awarii na koncie

Raczej w gre wchodzi Mazda 3 albo CX-30. Silnik e-skyactiveX i automatyczna skrzynia :) Jezdzac hybryda toyoty tak sie rozleniwilem ze raczej nie ma szans aby wrocic do manuala. Aczkolwiek wiem, ze manual Mazdy to czysta przyjemnosc ;-)

Opublikowano
9 godzin temu, trepek napisał:

Dzieki, dzieki :D BTW, bardzo ladna masz ta czerwona Corolle. Sami z @trepkowa zastanawiamy sie nad Corolla nad nastepnym samochodem. Moze sedan, moze combi ale napewno czerwona. Myslelismy jeszcze o Camry ale przy dzisiejszych wzrastajacych cenach za rok moze byc poza Naszym budzetem.

Jeszcze gdzies tam sie Mazda przewija ale to dlatego, ze mi sie masakrycznie srodek w mazdzie podoba.

A dziękuję :) po wrzuceniu LPG jazda tym autem jest porównywalna z elektrykiem ;) muszę przyznać , że wybór tego auta to był strzał w 10 :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Obecnie rozgladamy sie za nastepca Tojtoleta. Czas oczekiwania na nowy samochod jest obecnie baaardzo dlugi...

Opublikowano
10 godzin temu, trepek napisał:

Obecnie rozgladamy sie za nastepca Tojtoleta. Czas oczekiwania na nowy samochod jest obecnie baaardzo dlugi...

Myślicie o jakimś konkretnym modelu?

Ceny są teraz chore, byłem ostatnio w salonie i zaproponowali mi odkup mojego CHR w cenie wyższej niż za nią zapłaciłem w 2021, a auto jest z 2020 kupione z wyprzedaży rocznika. Auto ma obecnie 18kkm przebiegu.

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano
47 minut temu, Lukasz_mk2 napisał:

Ceny są teraz chore

Niech podnoszą dalej ceny to za chwilę sami między sobą będą handlować tymi "samochodami" :grin:

Opublikowano
W dniu 30.09.2022 o 21:27, Lukasz_mk2 napisał:

Myślicie o jakimś konkretnym modelu?

O Camry. Raczej nic sensowniejszego w tych $$$ sie nie dostanie.

Opublikowano
W dniu 30.09.2022 o 22:19, pelonek1 napisał:

Niech podnoszą dalej ceny to za chwilę sami między sobą będą handlować tymi "samochodami" :grin:

Ceny nowych modeli rosna wraz z inflacja i oslabianiem sie zlotego. Gdyby nie bylo chetnych na nowe auta to skad by czas oczekiwania na taka np. Corolle wynosil 2 lata?

Opublikowano

No i Camry zamówione :D Wersja Executive, kolor czerwony, kremowy środek. Termin odbioru to okolice grudnia 2023 a więc 14 miesięcy czekania :whistling:Co by nie mówić - samochód to mega ponton, 218KM całkiem całkiem się rozpędza i spalanie w okolicach 5.5-6.5l (5.5 w mieście, 6.5 przy 140km/h w trasie, poza miastem pewnie uda się zejść poniżej 5l).

Coś takie o ale bez chromów na klamkach:

299c05db26a842e6afcd092b41e433e8_1200.jp

Opublikowano
11 godzin temu, trepek napisał:

No i Camry zamówione :D Wersja Executive, kolor czerwony, kremowy środek. Termin odbioru to okolice grudnia 2023 a więc 14 miesięcy czekania :whistling:Co by nie mówić - samochód to mega ponton, 218KM całkiem całkiem się rozpędza i spalanie w okolicach 5.5-6.5l (5.5 w mieście, 6.5 przy 140km/h w trasie, poza miastem pewnie uda się zejść poniżej 5l).

Coś takie o ale bez chromów na klamkach:

299c05db26a842e6afcd092b41e433e8_1200.jp

Gratuluje wyboru!

Można wiedzieć w którym salonie zamawiałeś auto, u Dobrygowskiego czy Anwie??

Opublikowano
16 minut temu, Lukasz_mk2 napisał:

Gratuluje wyboru!

Można wiedzieć w którym salonie zamawiałeś auto, u Dobrygowskiego czy Anwie??

Dzieki! Dobrygowski :)

Opublikowano

Bedzię fajny krążownik , jakieś plany moduff ? :tonguemad:

Opublikowano
8 minut temu, dekiel 13 napisał:

Bedzię fajny krążownik , jakieś plany moduff ? :tonguemad:

Konserwacja podwozia, moze jakies wygluszenie (+ upgrade naglosnienia). No i bede szukal informacji czy da sie rozszerzyc funkcjonalnosc o kamery 360* i wentylowane przednie fotele, jak to bylo w wersji VIP. A tak to w takim samochodzie raczej nie ma co modyfikowac.

Wyposazenie i tak bogate poczynawszy od adaptycyjnego tempomatu, po roznych asystentow (najwazniejszy dla mnie to ostrzeganie przed ruchem poprzecznym podczas cofania i w razie W awaryjne hamowanie, przy takiej krowie to rzecz niezbedna). Elektryczne fotele wraz z kierownica. 

Najwazniejszy i tak naped. Bede mial wypozyczony samochod na weekend to napisze jakie srednie spalanie ;-) Obstawiam, ze jak w Yarisie wychodzi mi w okolicach 4.2-4.5 to tutaj bedzie 5.5-6.0 a wiec do przezycia. Wkoncu pod maska jest wolnossacy 2.5 litrowy silnik benzynowy.

Opublikowano

Tu dwudziestki by podeszły jak nic , elegancko by było B)

Edytowane przez dekiel 13

Opublikowano

Wystarcza standardowe 18'tki :)

Opublikowano

dla mnie te Toyoty są takie.. bezpłciowe.. ale to wiadomo, kwestia gustu. swoją drogą olałbym i szukałbym czegoś z placu, a nie czekać tyle czasu.. jak ostatnio poszedłem do Audi rozmawiać o poliftowym Q7 dla siebie, ale dla mnie must have to HD Matrix to powiedzieli mi, że same te lampy wydłużają produkcję o rok. pojeżdżę jeszcze przedliftem. zwłaszcza, że mam 62 tys km przebiegu  :decayed:

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano

@jedrekx

Nam i tak obecny leasing na Yarisa konczy sie w grudniu 2023 wiec akurat pod tym wzgledem timming jest w pytke dobry :) Druga sprawa - samochody na placu, takie 3 letnie sa niewiele tansze niz nowe, na ktore czeka sie rok. Takich czasow dozylismy.

Nam (mnie i @trepkowa) w Toyotach odpowiada spalanie i plynnosc jazdy. Jezdzisz wokol komina, na zakupy, do kosciola i pyk - 4.5l. Ale tak, sa to grzybowozy :decayed:

Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał:

takie 3 letnie sa niewiele tansze niz nowe, na ktore czeka sie rok

bardziej miałem na myśli nowy, ze stocku ;) ale fakt, jest tych samochodów mało i schodzą na pniu. w zeszłym roku jak dla brata szukaliśmy Touarega to obdzwoniłem wszystkie salony.. i auta były, ale same golasy. tylko jedno auto w PL w październiku zeszłego roku było w pakiecie R-line i z dobrym wypasem i to auto kupiliśmy.

Opublikowano
22 minuty temu, jedrekx napisał:

bardziej miałem na myśli nowy, ze stocku ;)

Zadnej czerwonej nie ma w kraju dostepnej od reki :(

Opublikowano

Mam Camry na testy na weekend :) Odczucia są jak najbardziej na +. Wczoraj nawet pokonałem Camry ponad 100km (korki w Krakowie, połowę krakowskiej obwodnicy z dużymi prędkościami no i 94'tką do Olkusza). Spalanie wyszło ok 5.7 więc jest kozak :D Litr więcej od Yarisa.

Opony 235/45/18 a jedzie się jak jakimś pontonem.