Halibut Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Witam, na wstępie przepraszam za dość enigmatyczny tytuł tematu, ale przy wymianie błotnika PP, za plastikiem napotkałem na coś takiego (zdj.), wie ktoś czego tutaj brakuje? Nie nażekam na właściwości jezdne więc tym bardziej nie mam pojęcia co powinno trzymać (wg mnie) poduszkę, wahacz i karoserię, najlepiej numer części. Dzięki wielkie za pomoc.
Langista Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Tak to powinno być. Sam dochodziłem do tego czego mi brakuje ale dowiedziałem sie, że po prostu tak to zrobili, może przydaje się w budzie z S4 do czegoś.
Halibut Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Langista Dzięki za szybką odpowiedź, trochę dziwne, no ale może tak być, bo niczego pasującego nie znalazłem na schematach.
Banan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) to jest do ustawiana sanek względem karoserii w czasie montażu , jest do tego specjalne narzędzie VW Txxx ( walec o odpowiedniej średnicy ) Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Banan 1
Langista Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 2 minuty temu, Banan napisał: to jest do ustawiana sanek względem karoserii w czasie montażu , jest do tego specjalne narzędzie VW Txxx ( walec o odpowiedniej średnicy ) No i w końcu wiadomo
Banan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 temat wraca jak bumerang co jakiś czas
Halibut Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 @All Dzięki za odpowiedzi, już wszystko jasne, można zamykać .
Rekomendowane odpowiedzi