Halibut Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Witam, na wstępie przepraszam za dość enigmatyczny tytuł tematu, ale przy wymianie błotnika PP, za plastikiem napotkałem na coś takiego (zdj.), wie ktoś czego tutaj brakuje? Nie nażekam na właściwości jezdne więc tym bardziej nie mam pojęcia co powinno trzymać (wg mnie) poduszkę, wahacz i karoserię, najlepiej numer części. Dzięki wielkie za pomoc.
Langista Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Tak to powinno być. Sam dochodziłem do tego czego mi brakuje ale dowiedziałem sie, że po prostu tak to zrobili, może przydaje się w budzie z S4 do czegoś.
Halibut Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 @Langista Dzięki za szybką odpowiedź, trochę dziwne, no ale może tak być, bo niczego pasującego nie znalazłem na schematach.
Banan Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) to jest do ustawiana sanek względem karoserii w czasie montażu , jest do tego specjalne narzędzie VW Txxx ( walec o odpowiedniej średnicy ) Edited January 29, 2020 by Banan 1
Langista Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 2 minuty temu, Banan napisał: to jest do ustawiana sanek względem karoserii w czasie montażu , jest do tego specjalne narzędzie VW Txxx ( walec o odpowiedniej średnicy ) No i w końcu wiadomo
Halibut Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 @All Dzięki za odpowiedzi, już wszystko jasne, można zamykać .
Recommended Posts