Kejsi Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Siemka, może ktoś mi powiedzieć czy sterownik od BAM jest p&p do BFB Nie pytam w ramach Eco tuningu z moim sterownikiem wszystko okej ale jestem ciekaw czy podchodzi on p&p do a4 b7 bfb, szczerze nie wiem gdzie tego szukać nawet ?najważniejszą sprawą jest zgodność pinów w sterownikach oraz czy wtyk podchodzi ?
Łukasz13 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Wtyczki pasują p&p zgodność pinów na 99% to samo, w bam nie bedzie obługi elektrycznego termostatu z bfb, no i bedziesz miał błedy z egt którego bfb nie posiada.
Kejsi Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 Dzięki Łukasz, pytanie bardziej w celu przejścia na emu koszt adaptera jest niewielki w porównaniu z pracą i estetyka tej pracy jaka trzeba wykonać przy drutowaniu bezcenna Termopara i tak będzie a elektryczny termostat to nie porozumienie, myślę o przejściu na coś chłodniejszego ?
Łukasz13 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Elektryczny termostat mozna ustawić tak żeby trzymał temp. 90 st
Kejsi Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 Tez racja i wtedy otwieram termostat kiedy chce, dzięki za ciekawy pomysł ?
Rekomendowane odpowiedzi