fukilas Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 51 minut temu, przem8 napisał: W dziale diagnostyka masz paczkę z vag i vcdd lite oraz sterowniki itp. Ja używam stąd vcdsa właśnie. tez się nie da
przem8 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Godzinę temu, fukilas napisał: tez się nie da Zainstalowałeś vcds i skonfigurowałeś tak jak jest w poradniku? Kabel jaki masz? Jakby nie patrzeć to masz problem z rozrządem, bo wartości -6 w gr.90 są nieprawidłowe. Trzeba zacząć od sprawdzenia znaków na pasku i łańcuchu (16 ogniw między znakami na wałkach), a potem ewentualna wymiana tego co trzeba.
fukilas Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 Teraz, przem8 napisał: Zainstalowałeś vcds i skonfigurowałeś tak jak jest w poradniku? Kabel jaki masz? Jakby nie patrzeć to masz problem z rozrządem, bo wartości -6 w gr.90 są nieprawidłowe. Trzeba zacząć od sprawdzenia znaków na pasku i łańcuchu (16 ogniw między znakami na wałkach), a potem ewentualna wymiana tego co trzeba. rozrząd robiony był 20 tysięcy km temu
przem8 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Teraz, fukilas napisał: rozrząd robiony był 20 tysięcy km temu Na pasku, czy na łańcuchu też? To, że było robione to nie znaczy, że jest dobrze. Więcej nie ma się co roztrząsać nad tematem
fukilas Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 1 minutę temu, przem8 napisał: Na pasku, czy na łańcuchu też? To, że było robione to nie znaczy, że jest dobrze. Więcej nie ma się co roztrząsać nad tematem na pasku sprawa wyglada tak, ze mam zamówiony napinacz i łańcuch, jeśli wymienię to będzie ok?
przem8 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 1 minutę temu, fukilas napisał: na pasku sprawa wyglada tak, ze mam zamówiony napinacz i łańcuch, jeśli wymienię to będzie ok? Jak wszystko będzie poskładane zgodnie ze sztuką to nie ma innego wyjścia.
fukilas Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 6 minut temu, przem8 napisał: Jak wszystko będzie poskładane zgodnie ze sztuką to nie ma innego wyjścia. zastanawiałem się nad wymiana samego łańcucha ale to nie ma sensu żadnego prawda?
Rekomendowane odpowiedzi