SylwekA4B9 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam, chciałbym na dniach zamówić drugi komplet felg aluminiowych ale nie wiem czy jest jakaś różnica jeśli ET jest mniejsze o 2mm. Oryginalne felgi audi: E7.5Jx17 H2 ET 38 Nowe felgi: Rozmiar ten sam tylko ET= 36 Wydaje mi się, że 2 mm nie będą miały znaczenia ale chciałbym się dowiedzieć co wy o tym sądzicie.
Fido Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Z 10 km będzie widać różnicę Weź nie przesadzaj. To tylko 2 mm
SylwekA4B9 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Opublikowano 18 Lutego 2020 Wolę się zapytać bo pierwszy raz kupuje felgi. To moje pierwsze auto i mam tylko oryginalne felgi od nowości A wydać bez sensu z 2 tyś zł też nie jest po mojej myśli. Dzięki za odpowiedź.
dekiel 13 Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 21 godzin temu, SylwekA4B9 napisał: Witam, chciałbym na dniach zamówić drugi komplet felg aluminiowych ale nie wiem czy jest jakaś różnica jeśli ET jest mniejsze o 2mm. Rozmiar ten sam tylko ET= 36 Po co Ci drugie felgi w tym samym rozmiarze ? Na lato kup co najmniej 18ki .
SylwekA4B9 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Przede wszystkim dlatego, że mam prawie nowe opony i nie opłaca mi się kolejnego kompletu kupować gdzie dopiero co też kupiłem komplet na zimę. Chciałem początkowo 19 cali ale nie opłaca mi się zmieniać praktycznie nowych opon. Kupno drugiego kompletu felg jest dla mnie dużą oszczędnością bo wymiana opon w Niemczech kosztuje 90€. Edytowane 18 Lutego 2020 przez SylwekA4B9 Uzupełnienie danych
Rekomendowane odpowiedzi