Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Zmiana felunku z 17" na 19" w S4 B5, co myślicie? :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie nr 2 są najlepsze ale w rzeczywsitości każda z nich będzie wyglądać inaczej niż na zdjęciu.A Tobie, które najlepiej pasują? I jeszcze jedno pytanie czy felgi nr 3 i 7 są z Krispolu??? Bo jeśli tak to odradzam bo to plastelina, opony od nich polecam ale nie felgi. Poza tym za 1900pln za nowe 19 to trochę za tanio.

Opublikowano
  • Autor

dla mnie nr 2 są najlepsze ale w rzeczywsitości każda z nich będzie wyglądać inaczej niż na zdjęciu.A Tobie, które najlepiej pasują? I jeszcze jedno pytanie czy felgi nr 3 i 7 są z Krispolu??? Bo jeśli tak to odradzam bo to plastelina, opony od nich polecam ale nie felgi. Poza tym za 1900pln za nowe 19 to trochę za tanio.

Tak, z krispolu są te o ktorych wspomniałeś, mi też w sumie najbardziej podchodzą nr 2, 4 i 5 (zresztą kurcze, wszystkie mi się podobaja, hehe, siedzę nad tym już pare dni i naprawde wybrałem wzory ktore mnie na kolana powalają..:-) na pewno bedzie wyglądać superancko na nich, jeszcze tylko kwestia wyboru czy 18 czy 19 i jakaś przymiarka na żywo, ale to dopiero za tydzien jak urlop będe miał, temat już teraz założyłem żeby sie zorientowac w sytuacji i wymienić poglądy, dlatego dziękuje za wszystkie sugestie (jak to z plasteliną np..:-))

To że na kołach będzie zupełnie inaczej to wiem, w każdym razie chce już kupić takie gdzie dekielków nie ma bo to ustrojstwo to ściągnie dres w minute, a felg przecież na ulicy nie zakoszą w 5 minut..:-)

Opublikowano

Ja miałem niedawno mozliwosc kupienia 18ki s-line z oponami za 2100 używki orginalne :kox:

Opublikowano

malik sprzedaje od esy , może się skusisz?? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie zerknąłem, ale nie wiem czy zauważyłeś ale mam identyczny wzór, hehe :D:D:D Za jeden cal więcej nie będe dawał 2600 :P z całym szacunkiem oczywiście bo to bardzo ładne felgi :-)

Opublikowano

2 lub 7 to tak ode mnie :hi:

Opublikowano

Właśnie zerknąłem, ale nie wiem czy zauważyłeś ale mam identyczny wzór, hehe :D:D:D Za jeden cal więcej nie będe dawał 2600 :P z całym szacunkiem oczywiście bo to bardzo ładne felgi :-)

ale ta felga w 18" o wiele lepiej wygląda niż w 17" , a wzór bardzo ładny choć oklepany :cool1:
Opublikowano

5 fajna tylko jakaś BBS, lub coś w tym stylu a nie plastelina, czarny środek i polerowany rant, wyglądałyby mega na Twojej maszynce :kox:

Opublikowano

ni dopatrzyłem dokładnie, bo są takie podobne, 17, czy 18 na allegro, i to plastelina straszna, a tej firmy nie kojarzę :kwasny:

Opublikowano

nr 2 najbardziej trafny i ladny :good: moim zdaniem ale tak jak kolega paulo77 napisal MAM 7 Nuvo 8,5x19 okolo 200 euro za sztuke w de nowe, pytanie tylko jakie fundusze na to przeznaczasz pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

nr 2 najbardziej trafny i ladny :good: moim zdaniem ale tak jak kolega paulo77 napisal MAM 7 Nuvo 8,5x19 okolo 200 euro za sztuke w de nowe, pytanie tylko jakie fundusze na to przeznaczasz pozdrawiam

Tagedii jeszcze nie ma: tu ciut używane

http://www.allegro.pl/item590826001_felgi_mam7_19_vw_audi_mercedes_skoda_5x112.html

i nówki

http://www.allegro.pl/item581895055_felgi_mam7_audi_vw_mercedes_seat_8_5x19_5x112.html

Chociaż nie ukrywam że jakbym do 3 tys się zmieścił w komplecie z oponami to bym był szczęśliwy.:-) Jakkkolwiek nie jest to sztywna granica.

Opublikowano

kup lepiej cos ori lub dobrej firmy typu bbs, rial, rh ....

a nie jakies plasteliny

bo bedziesz prostowal

wiem cos o tym bo mialem wczesniej MAM`y ;) a teraz mam ori z rs6 i

wtedy jak wpadlem w dziure to na drugi dzien bylem u wulkanizatora

a teraz wpadam w kratery i nic :)

wez do serca sobie ta rade ;)[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 10:48_________________________________________________aha

i jeszcze jedno

roznica w jezdzie 225/35R19

a 235/35R19

jest mega ....

roznica w komforcie spora

( mowie wszystko z doswiadczenia a nie z przeczytanych postow innych uzytkownikow )

aaa i pamietaj o tym ze zeby zakladac 19" do b5 musisz miec dosc duza glebe

wg mnie minimum te -60mm zeby to jakos wygladalo ;)

Opublikowano

bierz nr 1 są kox :decayed:

Opublikowano

aha

i jeszcze jedno

roznica w jezdzie 225/35R19

a 235/35R19

jest mega ....

roznica w komforcie spora

( mowie wszystko z doswiadczenia a nie z przeczytanych postow innych uzytkownikow )

aaa i pamietaj o tym ze zeby zakladac 19" do b5 musisz miec dosc duza glebe

wg mnie minimum te -60mm zeby to jakos wygladalo ;)

Ze wskazaniem na..? :przebiegly:

Opublikowano

jesli chodzi o osiagi to powiem wam ze przy 140KM czuc roznice miedzy 225 a 235

jesli chodzi o komfort to duzo lepszy jest na 235 ( i tez czuc roznice )

wiec co kto woli :)

ja osobiscie jestem za 215/35R19 naciagnietej na 9calowej feldze ;p

ale ze to niedostepny rozmiar to polecam 225/35R19 i glebe -60mm zeby to jakos wygladalo

Opublikowano

Ja mam 235 na 17 a teraz jak cos bedzie to wezme 225 na 18. Chyba bedzie mniej nosic na koleinach co..? :mysli:

Opublikowano

jakos ciezko okreslic po tym vt , celuje w rs4

Opublikowano

Ja mam 235 na 17 a teraz jak cos bedzie to wezme 225 na 18. Chyba bedzie mniej nosic na koleinach co..? :mysli:

no powinno ciut mniej

chociaz ja tam roznicy akurat na koleinach nie czuje :)

Opublikowano

Ja bym wsadził obręcze nr 5 do czarnego wózka tylko w przypadku gdy auto masz posadzone. A jeżeli stoi na ori zawiasie to bierz nr 6 albo zostaw wzór ten co masz bo nie można robic abstrakcji z naszej ukochanej marki :cool1: