Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nowe lampy tył - sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O dawna rozgladam sie za tylnymi lampami, ktore w jakis sposob odmlodzilyby tyl mojego samochodu i nic ciekawego jak dotad nie znalazlem ;(

Jak sadzicie, czy te lampy wygladalyby ladnie na B5??

Moze ktos widzial to na zywo, na aucie??

Ja niestety mam tylko to zdjecie i sam nie wiem co sadzic :mysli:

http://moto.allegro.pl/item589734394_lampy_tylne_nowe_audi_a4_95_00_led_red_white_diody.html

ps. aktualnie mam takie:

http://moto.allegro.pl/item587211013_audi_a4_lampa_tylna_prawa.html

Opublikowano

Ja bym tych lamp nie założył. Nie podoba mi się ta część z żarówkami :thumbdown: Jakby była dymiona to prędzej. Te poliftowe co masz obecnie są ładniejsze :wink4:

Opublikowano

Widziałem takie lampy na aucie i wyglądały bardzo ładnie :good: w prównaniu z tymi ,które masz teraz wypadają rewelacyjnie :notworthy:

Opublikowano

myślałem o nich ale zrezygnowałem na rzecz 2 liftu i chociaż wyglądają dość fajnie :cool1:

Opublikowano

Lampy co masz są najładniejsze, poliftowe, to co chcesz założyć nawet w połowie nie jest tak ładne, takie jest moje zdanie. Ale że każdy ma inny gust zakładaj co chcesz. mi się podoba to co masz obecnie. :good:

Opublikowano

Te które teraz masz są OK. :good: Ale jeśli naprawdę chcesz je zmienić, to chyba wybrałeś najlepszy model. :wink4: Pytanie tylko, jak jest z ich jakością? :gwizdanie:

Opublikowano

Ja zostawiłbym te co są , a jeśli tak bardzo byś chciał zmienić to prędzej jakieś dymione bym zakupił,taka moja opinia w tej sprawie.

Opublikowano

Paskudne :)

Poza tym to juz chyba 50 temat o lampach.. :gwizdanie:

Opublikowano

a ja bym zmienil na te ledy chociaz znalazlem ladniejsze na allegro i tansze. zrob jak uwazasz. wszyscy tu pisza ze najlepsze po II lifcie. skoro tak trzymaja sie oryginalow to czemu zakladaja pseudo ksenony? prawdziwe ksenony maja spryskiwacze i samopoziomowanie oraz specajalny reflektor do swiatla ksenonowego.zalaoza podroby a pozniej jak policje widza to trzesa tylkiem. a jak w nowej a4 sa diody to co tez wiocha ? w nowej ledy wam sie napewno podobaja....

Opublikowano
Widziałem te lampy u jednej osoby z forum, właśnie na srebrnym sedanie. Wyglądały bardzo fajnie na żywo, nie powiem. A auto nie było wcale mocno robione, tylko 16'' felgi + właśnie te lampki. Jeżeli Ci się podobają, to śmiało bierz :good:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 11:08_________________________________________________mud3dz.jpg
Opublikowano
Widziałem te lampy u jednej osoby z forum, właśnie na srebrnym sedanie. Wyglądały bardzo fajnie na żywo, nie powiem. A auto nie było wcale mocno robione, tylko 16'' felgi + właśnie te lampki. Jeżeli Ci się podobają, to śmiało bierz :good:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 11:08_________________________________________________mud3dz.jpg

Ale to nie te lampy :cool1: Na zdjęciu które wkleiłeś są Depo Red White Clear a nie LEDy.

Opublikowano
  • Autor

Tak to u mnie obecnie wyglada:

10433b4f8c6926b0med.jpg

Opublikowano

Tak to u mnie obecnie wyglada:

10433b4f8c6926b0med.jpg

spokojnie może zostać standard albo zapodaj te które ci poleciłem

Opublikowano

Ale to nie te lampy :cool1: Na zdjęciu które wkleiłeś są Depo Red White Clear a nie LEDy.

no ale te co kolega zapoodał są identyk, tylko led, i czyste szkło :gwizdanie:

Opublikowano

Nawet slepy to widzi :polew:

Lampy są ok, ale TYLKO do srebrnego auta.

Opublikowano

ojj bo bedzie :foch:, żartuje oczywiście, mi się podobają te co kolega zaproponował, i jak tylko Tobie się podobają to bierz :good:

Opublikowano

Yelo ale napisałeś że widziałeś te LEDy na srebrnym i wkleiłeś to zdjęcie więc wyglądało jakby miały być na nim LEDy. A że wzór jest podobny to fakt. Tylko te Depo wyglądają dużo ładniej niż LEDy i nie da się patrząc na Depo stwierdzić że LEDy też tak będą wyglądały.

Opublikowano

Te lampy sa okropne. Zarowno w wydaniu LEDowym jak i nieLEDowym :)