karol3390 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 WitamPacjent 2.0 tfsi bwedziwny dźwięk(stukanie) na zimnym dochodzący z przewodu podcisnienia(tak mi sie wydaje), w miejscu w ktorym wezyk wchodzi w karoserie.Jesli go docisne to dzwiek ustaje. Na cieplym brak dziwnych dzwiekow.Co moze byc przyczyna ? Wymienić? Czy ma stukać? dorzucam fotke z numerem o ktory wezyk mi chodzi. wezyk dalej wchdozi w taki stozek i w karoserie inaczej nie umiem wytlumaczyc
Endriu_2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 W dniu 5.03.2020 o 10:22, karol3390 napisał: WitamPacjent 2.0 tfsi bwedziwny dźwięk(stukanie) na zimnym dochodzący z przewodu podcisnienia(tak mi sie wydaje), w miejscu w ktorym wezyk wchodzi w karoserie.Jesli go docisne to dzwiek ustaje. Na cieplym brak dziwnych dzwiekow.Co moze byc przyczyna ? Wymienić? Czy ma stukać? dorzucam fotke z numerem o ktory wezyk mi chodzi. wezyk dalej wchdozi w taki stozek i w karoserie inaczej nie umiem wytlumaczyc
Endriu_2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam,mam ten sam problem uporałeś się z tym jeśli tak co zrobić
karol3390 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2020 W dniu 15.04.2020 o 00:01, Endriu_2015 napisał: Witam,mam ten sam problem uporałeś się z tym jeśli tak co zrobić czesc. w planach mam na razie podmienienie wezyka w celu spr czy rowniez wystepuje problem
krajan1 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Cześć. Zapewne stuka luźny króciec pompy vacum. Naciskając ten przewód blokujesz podskakiwanie tego króćca. Częsta usterka. Rozwiązanie definitywne to wyjęcie pompy i wymiana. 2 lata temu unieruchomiłem ten króciec wąskim paskiem szarej poxiliny i od tego czasu mam z tym spokój. Edytowane 3 Maja 2020 przez krajan1
Rekomendowane odpowiedzi