motaro27 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Dzień dobry! Panowie, nabyłem swoje A4, w podłokietniku mam AUX, w schowku zupełnie nic. Radio MMI 3 basic. W bagażniku mam radio z oznaczeniem 4G1 035 053 H. Czy idzie dołączyć bluetooth bez kupna modułu AMI?
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 31 minut temu, motaro27 napisał: Dzień dobry! Panowie, nabyłem swoje A4, w podłokietniku mam AUX, w schowku zupełnie nic. Radio MMI 3 basic. W bagażniku mam radio z oznaczeniem 4G1 035 053 H. Czy idzie dołączyć bluetooth bez kupna modułu AMI? W MMI 3G bluetooth jest fabrycznie wbudowany. Wklej wersję oprogramowania z MMI żeby zobaczyć czy to na pewno MMI 3G
motaro27 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Software version: BNav_EU_P0258_D1 Nav. database version: 4G0919884P ECE 5.19.3 Chodziło mi oczywiście o możliwość transmisji muzyki przez bluetooth, przepraszam jeśli wyraziłem się niejasno.
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 3 godziny temu, motaro27 napisał: Software version: BNav_EU_P0258_D1 Nav. database version: 4G0919884P ECE 5.19.3 Chodziło mi oczywiście o możliwość transmisji muzyki przez bluetooth, przepraszam jeśli wyraziłem się niejasno. Bez dodatkowego modułu nie ma takiej możliwości. Jak nie masz AMI, to potrzebujesz taki moduł Moduł Bluetooth i AUX do Audi z MMI 3G SKLEPHADRON.PL Moduł umożliwia przysyłanie bezprzewodowe muzyki (prze Bluetooth) oraz przewodowe (AUX) w Audi z MMI 3G (A4, A5, A6, A8, Q5, Q7). Sprawdź jakie masz MMI w Audi.
boyyo Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Hej, podpiąłbym się z pytaniem - mam podobny zestaw, telefon przez bt się łączy, przez aux w schowku muzyka idzie normalnie, ale przez bt nie - da się to zmienić bez dokładania modułów? Plus ogólnie z chęcią bym wymienił to mmi na takie gdzie moge mieć kamerę cofania na ekranie i te wszystkie opcje bezprzewodowe, prośba o opinie jak to zrobić najefektywniej. Dzięki
corradoowner Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 58 minut temu, boyyo napisał: Hej, podpiąłbym się z pytaniem - mam podobny zestaw, telefon przez bt się łączy, przez aux w schowku muzyka idzie normalnie, ale przez bt nie - da się to zmienić bez dokładania modułów? Plus ogólnie z chęcią bym wymienił to mmi na takie gdzie moge mieć kamerę cofania na ekranie i te wszystkie opcje bezprzewodowe, prośba o opinie jak to zrobić najefektywniej. Dzięki Umiesz czytać ze zrozumieniem? Przecież wyżej masz wszystko napisane. Kamerę cofania możesz dołożyć do swojego zestawu. Nie wiem o jakich opcjach bezprzewodowych piszesz.
boyyo Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 No już, bez cisnienia takiego jeśli chodzi o dołożenie kamery, to jaki jest koszt rzeczy mniej więcej?
Rekomendowane odpowiedzi