marhiw Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Mam zamiar kupic wachacze MS do swojej A4 przez Allegro.Ale nie wiem czy gosc mi np nie sprzeda starych zlezałych na magazynie... Jak sprawdzić rok produkcji zeby byly jak najswiezsze..
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Mam zamiar kupic wahacze MS do swojej A4 przez Allegro.Ale nie wiem czy gosc mi np nie sprzeda starych zlezałych na magazynie... Jak sprawdzić rok produkcji zeby byly jak najswiezsze.. nie martw sie napewno nie leżały gdzies na magazynie 10lat :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 wahacze raczej nie posiadają okresu ważności więc nie masz sie co martwić
koper711 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ale czytając posty dot. tego tematu widziałem wpisy, ze te zleżałe ze sparciałymi elementami gumowymi wyprzedają po niższej cenie na allegro. Czy napewno wszystkie idą od reki do sprzedaży? Nic nie zalega na magazynach?
wojtekce Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 czy leżą czy nie to pewnie tego się nikt nie dowie
Rekomendowane odpowiedzi