Sajmon9011 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Witam, mam problem z tempomatem a mianowicie wywala mi błąd 17997. Patrzyłem w 6 grupie silnika, gdy wcisnę zarówno sprzęgło jak i hamulec, wartości zmieniają się. Tak samo jak popchnę tempomat w przód to wskakuje 1, aktywowałem go w grupie silnika. Jak już odpalę samochód to nie ma żadnej reakcji na ruch manetki, dodam jeszcze ze wraz z tempomatem dokładałem manetkę FIS i tam wszystko działa. Może jest jakiś bezpiecznik który odpowiada za tempomat? Będę wdzięczy za każdą podpowiedź, pozdrawiam
Kubal2216 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Pamiętam, że jak ja dokładałem tempomat oraz manetkę FIS to było trzeba podziałać w : 1. ABS 2. Silnik 3. Koło kierownicy 4. Instrumenty Czy we wszystkich pozmieniałeś?
Sajmon9011 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 1 minutę temu, Kubal2216 napisał: Pamiętam, że jak ja dokładałem tempomat oraz manetkę FIS to było trzeba podziałać w : 1. ABS 2. Silnik 3. Koło kierownicy 4. Instrumenty Czy we wszystkich pozmieniałeś? Tak, wydaje mi się ze o niczym nie zapomnialem, robiłem wszystko zgodnie ze schematem który jest na forum. Jutro jeszcze sprawdze po koleii.
Rekomendowane odpowiedzi