Gość grzesiekA4 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item589632212_lark_freebird_43_0_ekran_4_3_cala_mapamap_gps_wawa.html
GRazny Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ja robiłem ostatnio ze 2 sztuki... problemów nie było fixa łapało dość szybko i działało
GRazny Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 tylko robiłem dla znajomych - ale nikt nie narzekał
valdi80 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam. Też mam Larka tylko model z mniejszym ekranem /Freebird 35.0 albo coś takiego/. Faktycznie mapa jaką wgrasz chodzi bez problemu Nie musisz nic zmieniać w oprogramowaniu, nic odblokowywać, żeby śmigała inna mapa, oczywiście ... tylko legal
mily Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ja proponuje MIO jest fajny panel do niej a cena podobna, no i lepsza marka.
Gość grzesiekA4 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ale ta tez nie jest zla i ma wiekszy wyswietlacz mio ma tylko 3,5cala w tej cenie
mily Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Znaczy słuchaj ja wiem że mio sie nie popsuje, ale te wszystkie larki, akira, medion, manta to raczej nie jest sprzęt na lata. I u jednego będzie to chodzić 5 lat i będzie wszystko ok, a u drugiego będzie sypać co miesiąc, zależy na jaki model sie trafi. Ja osobiście jestem w tematach navi, Audio Car, CB i zawsze proponuje delikwentowi cos markowego i nie mam nigdy klopotów. Jak ktoś mi przyjeżdża z antena magnesowka to od razu osylam go i sie nie podejmuje nie chce mieć opinii zjechanej, podobnie z radiami jak mi ktoś podjeżdża z jakimis radiami typu medion ja od razu mówię że taki serwis to nie u mnie. Dlatego lepiej dołożyć 100 zl i mieć sprzęt na lata niż później żałować ze sie nie dołożyło. Wybór należy do delikwenta co sobie kupi, ale pamiętaj że ten sprzęt Ci zostanie nawet jak zmienisz auto i możesz je wykorzystywać w następnym aucie (o ile jeszcze będzie działać). Oczywiście najlepiej co w stylu Nokii, Garmin itp ale to już kosztuje wiele więcej, moim zdaniem MIO ma rozsądne ceny i sprzęt na poziomie konkurencji.
cobradd Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Mam Larka już jakiś czas, śmigał po europie i po Polsce i nie było z nim problemów. Ostatnio były te Larki w Carrefurze za 200 z haczykiem.
spanky Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 mam Larka 35.0 + karte 4GB... zadnych problemow [ostatnio wgralem najnowsza AutoMape ] ... w tych pieniadzach nic lepszego nie znajdziesz ... polecam.
GRazny Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 "i tak wszystko robione na Taiwanie" kupiłbym najtańsze...
Rekomendowane odpowiedzi