Kamil2.0TFSI Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy więc z góry przepraszam jeśli mój post umieściłem w złym miejscu. Koledzy jestem nowym właścielem audi a4 b7 Avant. Mam problem z nagłośnieniem w moim samochodzie mianowicie jest problem z instalacją... i nie gra cały tył..(głośniki w drzwiach i sub w bagażniku) wiem że poprzedni właściciel kombinował coś z instalacją i radiem,podobno było zmieniane... Radio które aktualnie jest zamontowane to Audi Concert. I moje pytanie brzmi czy idzie pod to radyjko podłączyć tył?? Dołączam foto i dziękuje wszystkim za odpowiedzi! Pozdrawiam
bobikos Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Wydaje się że wystarczy abyś zakupił kompletną wtyczkę (może masz już w radiu) i odpowiednio polutował kable. Pokaż reszczę podłączonych kostek. W bagażniku jest subwoofer ze wzmaczniaczem? Tu masz temat:
Kamil2.0TFSI Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Opublikowano 22 Marca 2020 Tak w bagażniku znajduje się subwoofer z wmacniaczem. W radio mam wpiętą tylko tą kość:
Kamil2.0TFSI Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Opublikowano 22 Marca 2020 Jeżeli użyje tej kostki powinno być ok? Z góry dziękuję za odpowiedź ZŁACZE ISO KOSTKA ADAPTER AUDI NAWIGACJA RNS-E 7931841934 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 49 zł - ZŁACZE ISO KOSTKA ADAPTER...
Banan Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 tak powinno być ok ale musisz porządek zrobić bo te ucięte kable to właśnie wyjście na subwoofer i tylne głośniki ( ktoś to na te cinche przerobił )
bobikos Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 cany też widać nie podłączone - czyli brak włączania radia i podświetlenia. Podłącz wszystko porządnie od nowa.
Rekomendowane odpowiedzi