Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Progi RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem juz dawno kupic sobie progi od RS4 jako ze mam zdezaki wlasnie od tego modelu, jednak nie bylo nigdzie... Dzis udalo mi sie znalesc progi chyba ori do RS'a (juz napisalem z zapytaniem) I moje pytanie brzmi jak z zamontowaniem? oprocz progow samych potrzebuje jakies zlaczki? Zatrzaski? listwy? czytalem o przekladaniu progow na s4 ale to moze inna beczka? Pozdrawiam.

Opublikowano

Masz zderzaki od RS4 orgi.? błotniki też ?

Opublikowano

Razem z progami w parze idą błotniki od RSa, musisz cały bok rezać. Zresztą było o tym na forum. :szukaj:

Opublikowano

Błotniki przednie i tylne są szersze od S4 i A4 wiec bedziesz miał problem ze spasowaniem tego do siebie :kwasny:

Opublikowano

Razem z progami w parze idą błotniki od RSa, musisz cały bok rezać. Zresztą było o tym na forum. :szukaj:

Dlatego pytam czy ma błotniki :gwizdanie:

Opublikowano

Echhh, a progi od s4 podchodza bez szerszych blotnikow? Kurde mam maske do lakierowania jeszcze raz, kusza mnie te blotniki ... :naughty:

PS nie "jeszcze" blotnikow niemam ;)

A doczytalem, czyl;i od s4 odpada, a jesli chodzi o blotniki od rs4, jak z montowaniem ? duzo rezania ?

ED

http://www.allegro.pl/item574502964_blotniki_rs4_b5_przod_lewy_prawy.html

Opublikowano

A zderzak masz założony w samochodzie ? To jest ori RS4 zderzak czy RS-look ? Bo ori zderzak normalnie nie pasuje dopiero pasuje po przycięciu.

Opublikowano

Podejrzewam że zderzak nie jest oryginalny :naughty:

Opublikowano

Autko sciagnalem ze szwajcarii i juz mialo ori zderzaki RS, poloski T4, zawieche jakas twarda w holere, nawet pedaly jak w RS mam hehe. pozdro

A jednak, byl lekko pekniety tamten, wiec kupilem nowy za 1400yl :cool1: na bank ori :hi:

Opublikowano

A progi z RS nie sa czasem razem z cwiartka..? :mysli:

Opublikowano

Pamietaj ze prócz przedniego błotnika jest jeszcze tył :gwizdanie: a jak jeden poszerzysz a drugiego nie to nie zaciekawy efekt uzyskasz :disgust:

Może zamontuj progi od S4 :wink4:

Opublikowano

Najlepiej wklej zdjęcia i Ci powiemy co i jak. Bo nie wiemy co tam masz dokładnie, zresztą sam też się nie orientujesz :wink4:

Opublikowano

Jak bym robil blotniki rs, to wszystkie, moze S4 sie skusze wlasnie, czyli do ori blotnikow b5 podejda?

Jutro zapodam fotki autka, tj czego niewiem? zdjecia zreszta wstawilem jak kupilem auto, to Wy na tym forum mnie poinformowaliscie ze to RS, oraz pomogl mi ktos przy wyborze zderzaka na allegro, na bank ori, a progow niemam, same listwy b5

Opublikowano

Od S4 spokojnie podejdą. Jesli masz przedni zderzak RS4 orginalny mała przeróbka i też podejdzie :good: A co do rezania błotników to niewiesz chyba na co sie porywasz :naughty:

Opublikowano

"to niewiesz chyba na co sie porywasz naughty" taka odpowiedz mi wystarcza, czyli blotniki rs4 odpadaja, kupie progi s4.[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:04_________________________________________________moje cudo, z przed roku zdjecie jak sciagnalem ze szwajcarii:

http://i13.photobucket.com/albums/a290/etrone/Zdjecie024800x600.jpg

Opublikowano

W tym Twoim temacie wyczytałem że miałeś kupić zderzak RS4. Taki kupiłeś i dopasowałeś jak Ci raggaman doradzał ?

Opublikowano

Wyglada jakbys juz mial progi od eSy :mysli:

Opublikowano

Hmmm jutro zrobie lepsze zdjecie, zreszta autko lepiej wyglada, bo zrobione :naughty: a @Dibo tak posluchalem raggaman'a co do wykonania zderzaka (czyli zeby nie brac wlokna tylko ori) i ori wzialem tylko troche puzniej, bo zamiast brac odrazu za 900zl zderzak to sie zastanawialem a jak chcialem kupic puzniej to byly same po 1400-1600zl nawet bandyci krzyczeli na alledrogo. Pozdrawiam.

ED

Bede mial lepsze zdjecie zaraz upniete na photoshacka

Opublikowano

Chociaz nie. To bardziej wyglada jak laminat.. :mysli:

Opublikowano

zdjecie tylko takie

Zdjecie0251024x768.jpg

:/ jednak nie znalazlem, jutro zrobie, ale mi sie wydaje ze niemam progow s4 bo troche mi wlasnie brakuje czegos jak patrze od boku... :thumbdown: