Rambo171 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Kupiłem B7 2.0Tdi BLB mam zatarta pompe olejową poszły mi zeby na kole napedzającym pompe. Niech ktos mi powie co najlepej zrobic kupić nowy silnik ale nie np.BLB tylko jaki?? Jaki macie rady?? Czy mozna założyć BPW Lub Inne Ale jakie oznacznie??
ALBINEK Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Znajdziesz odpowiedż na swoje pytania na forum jest tego troche do przeczytania,zacznij od( Propozycja zbiorowego zapytania a póżniej pozwu przeciwko Audi .)Jaro4444 przełożył silnik o kodzie BKD.
jaro4444 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Jaro4444 przełożył silnik o kodzie BKD. Ja założyłem BKP i w sumie żaluje, że nie dostałem BKD. BKD za moją namową zakłada własnie Piero
ALBINEK Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Rambo na którym kole poszły zęby ,na tym na wale czy na tym na wałku wyrównoważającym? i jaki masz przebieg?
gregory78 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 A ile może kosztować BKD z małym przebiegiem i całymi gratami na przekładke
turdzi Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 jaro4444 ty pewnie bedziesz wiedzial czy do BRD da sie przelozyc sam dol , czyli blok z tlokami walem pompa oleju ale uzyc glowicy z BRD czy trzeba przelozyc caly motor z glowica.Tylko co wtedy z PD beda pasowac ? Czy w przypdaku BRD lepiej kupic i przlozyc tak jak wy caly silnik BMN ?
Rekomendowane odpowiedzi