sosnaTG Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam i proszę o pomoc mógłby mi ktoś opisać kolor kabli w kostce do radia bo chce podłączyć nieoryginalne radio, które nie zapamiętuje stacji/ustawień. Wszędzie gdzie czytam mówią, że trzeba zamienić czerwony z żółtym kablem, z tym że ja nie mam takich kolorów ;/ Chodzi o kostkę czarna : Brązowy, potem są 2 kable czerwono-czarne w jednym gnieździe, szary, biały i dwa kable w osobnym gnieździe czerwono-czarne.. Wystarczy, któreś z tych kabli zamienić czy co muszę zrobić? Dziękuję i pozdrawiam
sosnaTG Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Albo jak podłączyć orginalana kostkę z tą z radia
Banan Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) w czarnej kostce zamieniasz pin 7 z 4 ( według rozpiski na radiu ) albo kabel czerwono-niebieski z czerwonym ( patrząc po kolorach ) patrząc na ta wtyczkę iso co kupiłeś jako wzór to analogicznie zamieniasz kabel czerwony z żółtym Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi