Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Zamiana zegarów z 220 na 260 km/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko czy można włożyć zegary do diesela z max predkością do 220km na liczniku na licznik z 260km max czy wskazania będą dobre na nowym liczniku czy też nic z tego

Opublikowano

Trzeba przekodować komputerem i już będą dobrze pokazywać;)

Opublikowano

chodzi mi o to panowie że nie ma takich zegarów jakie potrzebuje czyli do 220km, dodatkowymi wskażnikami na volt i temp. oleju i oczywiście z fisem. Szukam już dłuższy czas i nic a do 260 to by sie znalazły. pozdrawiam[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 19:44_________________________________________________acha a to przekodowanie kompa to kto może zrobić? ci goście co ogłaszają sie na allegro od naprawy zegarów czy może inny fachowiec

Opublikowano

a tu

http://www.allegro.pl/item589369654_audi_a4_tdi_licznik_zegary_zestaw_wskaznikow.html#gallery[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:47_________________________________________________i jeszcze te - daj zdjecie swoich

nie ma czegoś takiego że nie ma

http://www.allegro.pl/item589993307_licznik_zegary_audi_a4_diesel_okazja.html#gallery

pozdro :hi:

kolega potrzebuje z pełnym fisem :tongue4:

Opublikowano

no właśnie tak jak mówiłem (ale dzięki) i jeszcze jedno wyprowadżcie mnie z błędu jeśli sie myle, czy wtyczki będą mi pasować od tych nowszych zegarów bo całkiem o tym zapomniałem bo same zegary jako kształt są identyczne chyba

Opublikowano

Kolego - jesteś z Kielc, tam są spoty...Wkładasz te zegary do swojego auta, jak już kupisz, udajesz się na spot w Kielcach, ktoś podepnie Ci vag'a (komputer), stawiasz piwo i cieszysz się dobrymi wskazaniami;) Proste, nie? :>