robertm96 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam, chciałbym wymienić Ori listwy w mojej a4 b6 na te z S Line i tu pytanie.. nie mogę znaleźć Ori w kolorze LZ9W.. znalazłem na allegro aukcje z zamiennikami w podkładzie do malowania i czy ktoś ma jakieś opinie na ich temat? Tu link do aukcji. Czy jednak kupic Ori w innym kolorze i polakierować? Pozdrawiam Audi A4 B6 B7 Sedan Avant listwy drzwi Podkład 8516232243 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 310 zł - Audi A4 B6 B7 Sedan Avant listwy drzwi...
Lukasz_mk2 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 gdzieś już to pytanie na forum kiedyś padło - zamienniki się do niczego nie nadają, jest to słabej jakości laminat, który po malowaniu kiepsko wygląda
Ratownik Rafcio 96 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Kupiłem takie listwy. Nie polecam zdecydowanie, 3 z nich były dobrze dopasowane lecz jedna wygięta jak banan, nic nie udało się z tym zrobić. Brak kontaktu ze sprzedającym.
Rekomendowane odpowiedzi