sebol.83 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, mam takie pytanie. Czy zakładał ktoś poduszki silnika inne niż oryginalne, chodzi mi o zamienniki. Jeżeli tak to czy zdają chociaż trochę egzamin. Przeglądałem różne tematy z tym związane i różnie to wygląda. Jedni chwalą, większość narzeka ale jak to jest w praktyce. Może są jakieś warte polecenia. Pozdrawiam
ELLIOTT Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Przeglądałeś opinie i dalej nie potrafisz wyciągnąć wniosków? Tylko ori czyli avon. 1
malukry122 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Mam Meyle i jest słabo. Są wyczuwalne spore drgania. O połowę lepiej wypadają Febi bo kolega montował i siedziałem w aucie. Nie miałem oryginałów ale to najlepszy wybór 1
muniek32 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zależy ile chcesz pojeździć autem, jeśli krótko i robisz pod sprzedaż na janusza to pchaj zamiennik i do żyda. Jeśli robisz żeby pojeździć długo i komfortowo to niestety oe. Jeśli konkretnie po taniości to nty, jeśli chcesz lepiej to lemforder, jesli dysponujesz budżetem to pakuj oe 1
sebol.83 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dzięki za odpowiedzi, właśnie takich oczekiwałem czyli konkretnych. Jak najbardziej wstawię ori poduszki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi