patryk.gorski Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Jak zdemontować czujnik poziomowania ksenon? Edytowane 1 Maja 2020 przez patryk.gorski
l2k2 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 W dniu 1.05.2020 o 07:16, patryk.gorski napisał: Jak zdemontować czujnik poziomowania ksenon? Chodzi Ci o czujnik przy zawieszeniu?
patryk.gorski Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Opublikowano 4 Maja 2020 Tak z tyłu przy zawieszeniu, bo ja nie wiem czy bez podnośnika da radę do niego dotrzec
corradoowner Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 7 godzin temu, patryk.gorski napisał: Tak z tyłu przy zawieszeniu, bo ja nie wiem czy bez podnośnika da radę do niego dotrzec Zaglądałeś tam czy czekasz aż Ci ktoś poda wszystko na tacy? Podnosisz auto na lewarku, zrzucasz koło i czujnik masz na wierzchu, w czym problem?
tommy24 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Czy nasze B8 mają już w standardzie montowany przerdzewiały popychacz tego czujnika czy tylko ja mam taki fart że już w drugiej mojej B8 jest on przerdzewiały ?
Rekomendowane odpowiedzi