Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wytarty przełącznik świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

W mojej niuni chce wymienic przełącznik świateł. Jest już troche porysowany i postanowiłem sie za to zabrać.

A więc poszukałem na allegro cosik takiego :

http://www.allegro.pl/item586044549_przelacznik_wlacznik_swiatel_z_hal_vw_audi_se.html

Moje pytanko czy bedzie pasować do mojego woziku bez problemu?? Jak sądzicie o tej aukcjii?

W aucie mam swiatla przednie jak i tylnie przeciwmgielne zamontowane.

Pozdro ;)

Opublikowano

sam jestem ciekaw... było tych włączników trochę i wizualnie niewiele się różniły więc problemy mogą być...

Opublikowano

nie ori, także może być problem :mysli: , nawet jak spasi to odcień podświetlenia może się różnić

Opublikowano

Siemka.

W mojej niuni chce wymienic przełącznik świateł. Jest już troche porysowany i postanowiłem sie za to zabrać.

A więc poszukałem na allegro cosik takiego :

http://www.allegro.pl/item586044549_przelacznik_wlacznik_swiatel_z_hal_vw_audi_se.html

Moje pytanko czy bedzie pasować do mojego woziku bez problemu?? Jak sądzicie o tej aukcjii?

W aucie mam swiatla przednie jak i tylnie przeciwmgielne zamontowane.

Pozdro ;)

U mnie siadło podświetlenie włącznika świateł no i troszeczkę poprzedni właściciel je zmasakrował więc nie ryzykowałem z kupnem na allegro tylko kupiłem w ASO koszt takiego włącznika 310 zł. Wiem, że nie mało ale przynajmniej nie muszę się stresować tym czy: będzie porysowany, czy będzie pasował do mojego auta i czy podświetlenie będzie miało taki sam odcień.

Opublikowano

w każdym razie jak ktoś zaliczy ten włącznik na alledrogo to poproszę o recenzję :hi:

Opublikowano
  • Autor

hmm...mimo to zamówiłem :cool1:

jak tylko przyjdzie zamontuje i podziele sie opinią...

Pozdro;) :hi:

Opublikowano

No to jak już zamontujesz,to wrzuć foty jak wygląda założony i wieczorem z podświetleniem;)

Opublikowano
  • Autor

spoko fotki porobie. Jutro pewnie przyjdzie ;)

Opublikowano

hmmm, troszkę inaczej wygląda pokrętło od włączania.

Aż jestem ciekaw jak to wyjdzie :mysli:

Opublikowano

hmmm, troszkę inaczej wygląda pokrętło od włączania.

Aż jestem ciekaw jak to wyjdzie :mysli:

takie jak by od seata?

Opublikowano

do skody lub seata jest ten przełącznik... do b6 nie podejdzie na pewno... szkoda kasy na próby.

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy...narazie czekam na przelacznik. Powiedzmy ze chociaz odcien swiatla bylby troche ciemniejszy badz jasniejszy...to wedlug mnie mało istotne. Najwazniejsze ze niema zadnych rys po to wlasnie wymieniam. A inwestowac 300 zl za przelacznik w aso jak dla mnie jest glupotą. Ale to moja zdanie....

Opublikowano

jak dostaniesz paczkę to spróbuj zaadoptować i wrzuć foty

Opublikowano

z tego co kojarzę przynajmniej w samochodzie dziewczyny (leon) ma to podobny czerwony odcień

Opublikowano

no i jak z fotkami?

Opublikowano
  • Autor

Elo.

Załączam dwie foteczki nowego przełącznika.

Sorki za jakośc zdjęc ale robione na szybko komóreczką dzisiaj mialem urwanie głowy w robocie...

A więc tak jak dla mnie to pasi :) Zero rysek. Jakośc przelacznika okreslam na bardzo dobry. Podświetlenie niczym nie odchodzi od ori.

Różnica jest nastepująca jakiej sie dopatrzylem:

a) podswietlenie tylnich jak i przednich lamp przeciwmgielnych jest koloru czerwonego a nie tak jak w ori zoltego.

B) znaki lamp przeciwmgielnych nie sa umieszczone w pozycji poziomej

To wszystko co sie dopatrzylem....ja powiem szczerze jestem zadowolony:)

4ba19eabee5080d3m.jpg

3d31285fc24e662em.jpg

Opublikowano

na tym 2-gim zdjęciu jak dla mnie trochę nie pasuje ale to pewnie przyzwyczajenie z mojej:) Ważne że Tobie odpowiada :good:

Opublikowano

porównując ceny zakupu... jest nieźle... gdybym nie wiedział to pewnie nie żuciło by się w oczy...

Opublikowano

a nie dało rady zamontować go tak, żeby włącznik był w pozycji pionowej po włączeniu świateł?

Opublikowano

Rezałeś coś,czy po prostu wyjąłeś jeden, włożyłeś drugi i wszystko pasiło?