siemkq Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Cześć, dzisiaj cofając na parkingu niechcący zarysowałem auto stojące za mną pod dziwnym katem. Poinformowałem właściciela i jutro mamy się dogadać, ale nie wiem ile za takie coś może sobie ode mnie wołać jestem kompletnie zielony w tym temacie zdjęcie szkody w załączniku
Hugo Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Koszt malowania zderzaka. Zadzwoń sobie do lakiernika w swojej okolicy i dowiesz się ile $$$ szykować.
george Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Przedział to 400-500 zł, chociaż może zdarzyć się warsztat, który zainkasuje więcej.
3r4 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 albo podpisujesz oświadczenie i się nie przejmujesz. A w przyszłym roku zwyżka ubezpieczenia. Z czystej ciekawości ktoś miał takie przypadek i wie o ile wzrośnie kwota ubezpieczenia?
Fido Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Tu nie ma jednakowej stawki. Każda firma to inaczej potem wyliczy.
mirek31071977 Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 2 tygodnie temu gość upośledził(przerysował) żonie tył bardziej niż tu.Trochę znajomy,więc też go na malowanie 500 skasowałem.Co do zniżek,to rok temu przydzwoniłem facetowi w Octavkę.Zderzak porysowany i z boku z zeczepów wyskoczył.Poszło na oświadczenie i przez ASO.Nie wiem ile finalnie naprawa.Ale upiekło mi się.Żadnej zwyżki za to OC nie dostałem.Także,jak wyżej Fido napisał.
Rekomendowane odpowiedzi