Jump to content
IGNORED

Zarysowałem kogoś auto. POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Cześć, dzisiaj cofając na parkingu niechcący zarysowałem auto stojące za mną pod dziwnym katem. Poinformowałem właściciela i jutro mamy się dogadać, ale nie wiem ile za takie coś może sobie ode mnie wołać jestem kompletnie zielony w tym temacie zdjęcie szkody w załączniku

96379602_237658550872191_4818416271991242752_n.jpg

Posted

Koszt malowania zderzaka. Zadzwoń sobie do lakiernika w swojej okolicy i dowiesz się ile $$$ szykować.

Posted

Przedział to 400-500 zł, chociaż może zdarzyć się warsztat, który zainkasuje więcej.

Posted

albo podpisujesz oświadczenie i się nie przejmujesz. A w przyszłym roku zwyżka ubezpieczenia.

Z czystej ciekawości ktoś miał takie przypadek i wie o ile wzrośnie kwota ubezpieczenia?

Posted

Tu nie ma jednakowej stawki.

Każda firma to inaczej potem wyliczy.

Posted

2 tygodnie temu gość upośledził(przerysował) żonie tył bardziej niż tu.Trochę znajomy;),więc też go na malowanie 500 skasowałem.Co do zniżek,to rok temu przydzwoniłem facetowi w Octavkę.Zderzak porysowany i z boku z zeczepów wyskoczył.Poszło na oświadczenie i przez ASO.Nie wiem ile finalnie naprawa.Ale upiekło mi się.Żadnej zwyżki za to OC nie dostałem.Także,jak wyżej Fido napisał.:hi: