macintosh Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Witam. Chciałbym wam zaprezentować moja S4 kupiona rok temu Auto kupiłem z przebiegiem 132 tys aktualnie 148 tys. Dla niedowiarków przebieg prawdziwy! Rozrząd ogarnięty przy 120 tys. Co zrobiłem zaraz po kupnie: Wszystkie świece Wszystkie cewki Olej w silniku 5w40 X-cess + filtry Olej w skrzyni biegów + filtr Olej w tylnym moście Płyn hamulcowy Płyn chłodniczy Lewa chłodnica wody (podciekała) Nabita klimatyzacja Cale zawieszenie z przodu Lemfordera Czujnik poziomowania xenonow z przodu Nowe opony letnie Nowe mapy 2019 Do zrobienia: Czujnik pdc tył (jest w schowku pomalowany nie ma kiedy zderzaka ściągnąć....) Prawy xenon świeci w dół To wszystko.... Po pół roku przyszedł czas na wydech : Tak brzmi : https://pl-pl.facebook.com/inochimotorsport/videos/2652147268184277/ https://pl-pl.facebook.com/inochimotorsport/videos/380206376252847/ A tak wyglądał/wygląda wydech : Po małym zdarzeniu z krawężnikiem przyszedł czas na malowanie było trochę rudej na nadkolach i ostatni dzwonek żeby coś z tym zrobić (tak wiem lakiernik zaszalał z kratkami....) : Doszła jeszcze kierownica z a4 b7 (wszystko zakodowane): Bo wyglądała tak (bleh) : No i na koniec mała sesja: Edytowane 7 Lipca 2020 przez macintosh
black4 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Piękna, coraz mniej takich, niech bezawaryjnie służy! Po custom wydechu dopiero ten motor odżywa ? Btw. Wnętrze to Amaretto? Pozdrawiam ? 1
3r4 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 ja bym dodał do zrobienia - wymienić/okleić dekory
krzysiek_f Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Ciekawe, rzadko spotykane zestawienie kolorystyczne. Na żywo musi pięknie wyglądać ? Kierownicę zostawiłbym ori. Odnośnie dekorów podpisuję się pod przedmówcą.
macintosh Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 No nie wiem mi sie dekory podobaja a jak juz chcecie zmieniac to na jakie??? A kierownica naprawde zle wygladala nie moglem na nia potrzec no i MF mi brakowalo
macintosh Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, MarcinL napisał: Nie sprzedajesz jednak? Raczej nie... tzn jak sie trafi normalny klient to tak... generalnie nie mam parcia powoli jednak zbieram na rs4 apetyt rosnie na kucyki....
krzysiek_f Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 1 godzinę temu, macintosh napisał: No nie wiem mi sie dekory podobaja a jak juz chcecie zmieniac to na jakie??? A kierownica naprawde zle wygladala nie moglem na nia potrzec no i MF mi brakowalo Czarne
macintosh Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 No i mamy pierwsza awarie chlodnica puscila.....
dekiel 13 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Masz perełkę nie ma co . Pójdzie w dół ?
macintosh Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2020 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Masz perełkę nie ma co . Pójdzie w dół ? Złośliwie czy nie ? Czy pójdzie w dół ?? na 99 % nie ... i tak jest nisko
Kubiszer Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Piękne zestawienie koloru auta i wnętrza. Niecodzienne i zarazem ekskluzywne ??? 1
dekiel 13 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 9 godzin temu, macintosh napisał: Złośliwie czy nie ? Czy pójdzie w dół ?? na 99 % nie ... i tak jest nisko No co Ty pytam po prostu bo sam lubię glębę i krecę gwintem.
macintosh Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 Informuje ze autko jest na sprzedaż . Proszę pisać na forum.
Rekomendowane odpowiedzi