Jump to content
IGNORED

Prosze o analize logów 1.8T BFB

Recommended Posts

Posted

Cześć, jako iż mam za dużo czasu zrobiłem logi w celu sprawdzenia czy autko śmiga jak należy, sam trochę poprzeglądałem i nie widzę nic niepokojącego. Aczkolwiek czy ktoś bardziej doświadczony może zerknąć i ewentualnie podpowiedzieć co kuleje :) ? Auto po programie, wtryski z saaba, turbo ori BFB, dual smic

LOGI PB:

02-33

03-20

115-118

LOGI LPG:

02-033

03-20

115-118

Posted

Gaz do regulacji.

Posted

Po ch*** tak dół ludzie ciągną przy doładowaniu to ja nie wiem ale coraz częściej się z tym spotykam. 

Posted
6 godzin temu, przem8 napisał:

Gaz do regulacji.

Niby był regulowany w styczniu a dlaczego znowu? 

Posted

Widocznie taka regulacja ale wygląda to źle.

Posted

to gdzie się wybrać w lubelskim :) ?

Posted

Stag czy co?

Posted

tak STAG 

Posted (edited)

Rogowski ze snopkowa, @soul87, ja też mogę ogarnąć :P 

Edited by przem8
Posted

O! A gdzie Cię szukać :)? Program mam od soula a Rogowski ostatnio stroił przy czym jeszcze zmieniał dysze na większe bo zakład gdzie mi montowali LPG dał jakieś za małe czy coś :D. Ogółem to instalacja ma zaledwie 9 miesięcy i strojona 3 razy tam gdzie zakładali następnie u Pana ze Snopkowa :)

Posted

A może coś w aucie nie domaga, że tak korekty rozwala na gazie, ewentualnie reklamacja u "guru" lpg :P Ja niedaleko niego - Puławy. 

Posted

Właśnie sporo wtedy przejechałem i po wyregulowaniu tam korekty niby szły na maks 4%. A teraz po sondzie to raz jakieś -25 się pojawi następnie plusy. Nie wiem co może być nie tak, wymiana filtrów LPG by na to wpłynęła ?