Klaudii95 Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Witam Mam pytanie czy w audi A4 B6 szyba czołowa jest podgrzewana ? Mam do wymiany i ubezpieczyciel mówi iż szyba jest nie ogrzewana ja się kompletnie na tym nie znam i nie chcę abym została zrobiona płace za ubezpieczenie szyb.
tass Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Pytanie nie w tym dziale, tak może być podgrzewana, ja taka mam. W prawym dolnym rogu szyby tzn obok filtra nadmuchu powinny do szyby dochodzić 2 kable i później biec do modułu, który jest pod akumulatorem. Druga sprawa to szyba ma taki "inny" kolor w porównaniu do standardowej szyby. Po trzecie 4GG w kodach wyposażenia.
Langista Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 (edited) Pokaż oznaczenie szyby i będzie wiadomo, ale b6 z grzaną szybą jest bardzo mało, także pewnie jej nie masz. Edited May 19, 2020 by Langista 1
muniek32 Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Możesz mieć grzaną przednią szybę albo to rzadki temat i bardzo wątły. A z ubezpieczalni ciśnij ile się da
Klaudii95 Posted May 19, 2020 Author Posted May 19, 2020 1 godzinę temu, Langista napisał: Pokaż oznaczenie szyby i będzie wiadomo, ale b6 z grzaną szybą jest bardzo mało, także pewnie jej nie masz.
Klaudii95 Posted May 19, 2020 Author Posted May 19, 2020 1 godzinę temu, tass napisał: Pytanie nie w tym dziale, tak może być podgrzewana, ja taka mam. W prawym dolnym rogu szyby tzn obok filtra nadmuchu powinny do szyby dochodzić 2 kable i później biec do modułu, który jest pod akumulatorem. Druga sprawa to szyba ma taki "inny" kolor w porównaniu do standardowej szyby. Po trzecie 4GG w kodach wyposażenia. Wybacz ale tak jak napisałam nie znam się i pisanie o wyposażeniu to czarna magia bo nawet nie wiem gdzie to sprawdzić i jak. Jeśli wątek nie w tym dziale to zostanie usunięty gdy ktoś mi odpowie.
muniek32 Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Szyba nie jest grzana 1 godzinę temu, Klaudii95 napisał:
Recommended Posts