Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 35 TFSI S-tronic Turbo Blue S-line 2020 Smerf by V-tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, skotyman napisał:

Ja dla pewności po każdym myciu delikatnie WD-40 psikam :grin:

Jak ktoś delikatnie jeździ to i tarcze się nie dotrą, a tutaj kolega widzę kupił sportowego mercedesa i przy takim użytkowaniu i braku poszanowania auta to wiadomo, że tarcze będą się błyszczały..

To nie jest testówka w bukowinie żeby rozgrzewać tarcze do czerwoności :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, skotyman napisał:

Ja dla pewności po każdym myciu delikatnie WD-40 psikam :grin:

Zapewne bezszelestnie hamują :whistling::grin:

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, Shadow napisał:

Jak ktoś delikatnie jeździ to i tarcze się nie dotrą, a tutaj kolega widzę kupił sportowego mercedesa i przy takim użytkowaniu i braku poszanowania auta to wiadomo, że tarcze będą się błyszczały..

To nie jest testówka w bukowinie żeby rozgrzewać tarcze do czerwoności :decayed:

o to właśnie :thumbup1::gicior::grin:

Opublikowano
15 godzin temu, D4NTE napisał:

Dziś po myciu wpadły na błotniki czarne emblematy s-line ? jakby ktoś chciał srebrne jak nówki mam na sell podklejone taśma 3m.

20200702_172811.jpg

Detale mają znaczenie ;)

Powiedz, gdzie kupowałeś te czarne emblematy, jak z jakością, czy czerwone pole jest naklejane jak w ori?

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, l2k2 napisał:

Detale mają znaczenie ;)

Powiedz, gdzie kupowałeś te czarne emblematy, jak z jakością, czy czerwone pole jest naklejane jak w ori?

Jakość oryginału, super wyglądają. Gdyby był badziew nie kleił bym po aucie. Szybko wysyła.

Link #Aliexpress 18,56 zł  20%OFF | OEM ABS Emblem Badge letter Car accessories sticker for Audi S line Sline S3 S4 S5 S6 S7 S8 A4L A6L Q3 Q5 Q7 TT Fender stickers
https://a.aliexpress.com/_BPprc7

Opublikowano
4 minuty temu, D4NTE napisał:

Jakość oryginału, super wyglądają. Gdyby był badziew nie kleił bym po aucie. Szybko wysyła.

Link #Aliexpress 18,56 zł  20%OFF | OEM ABS Emblem Badge letter Car accessories sticker for Audi S line Sline S3 S4 S5 S6 S7 S8 A4L A6L Q3 Q5 Q7 TT Fender stickers
https://a.aliexpress.com/_BPprc7

Dzięki, tak też myślę, że badziewia byś nie kleił, fajnie wyglądają :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, l2k2 napisał:

Będziesz zadowolony :wink:

Opublikowano

Ależ pięknie to wygląda w tym kolorze :D Nie myślałeś o listwach progowych w czarnym połysku?

Opublikowano
51 minut temu, czarny69 napisał:

Ależ pięknie to wygląda w tym kolorze :D Nie myślałeś o listwach progowych w czarnym połysku?

już o tym wspominałem :whistling: 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, czarny69 napisał:

Dzięki za miłe słowo, plan jest zobaczymy kiedy będzie czas na realizacje... :whistling:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 3.07.2020 o 12:52, jedrekx napisał:

już o tym wspominałem :whistling: 

Zgadza się ;-) plany są na moda.

Na ten moment czekam na paczkę od Maćka jak wróci do pl to pare rzeczy wpadnie w tym ori czarne kółeczka w grill, które zamówił mi na eBayu :gicior:

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano
  • Autor

20200704_155122.jpg

Szyny kupione i zamontowane ? :whistling:

20200704_153504.jpg

20200704_153508.jpg

20200704_153610.jpg

Czekamy na przesyłkę z resztą szpejów :gicior:

Edytowane przez D4NTE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.06.2020 o 14:54, vvv napisał:

Mam pytanie, czy jesteś zadowolony z matrixów? Chodzi mi o światło i widoczność na drodze nocą. Obecnie jeźdżę b9 przed liftem na LEDach (zawieszenie mam fabrycznie obniżone) i mam wrażenie, że światła strasznie nisko świecą.

Matrixy są mega. Fantastycznie tną w nocy okolicę. Do tego pięknie się prezentuje dynamiczny kierunkowskaz z przodu :) .

Gratuluję pięknego auta. Ja swojego granatowego odbierałem w środku pandemii na początku kwietnia (zamówiłem w styczniu) :grin: .

Opublikowano
W dniu 3.07.2020 o 11:36, l2k2 napisał:

Zamawiałem stąd co D4NTE i moje nie przyszły ok, przyszły tragiczne, a zapewniał mnie żółtek, że będą jak ori. Folia czerwona uszkodzona, z kropkami i obdarciami, a czarny plastik z jakimiś kropkami poprodukcyjnymi. Po założeniu sporu oddał tylko połowę kasy... u D4NTE wyglądają jakby były bez wad lub zdjęcie z daleka zrobione i nie widać :P

I nie wiem teraz czy próbować dalej zamawiać, może zamówić te matowe gdzie czerwone ponoć nie jest naklejką...

QKxap86.jpg

FsRMsp2.jpg

e99tB3N.jpg

qlK0UKd.jpg

Edytowane przez BLENDEK

Opublikowano
5 minut temu, BLENDEK napisał:

Zamawiałem stąd co D4NTE i moje nie przyszły ok, przyszły tragiczne, a zapewniał mnie żółtek, że będą jak ori. Folia czerwona uszkodzona, z kropkami i obdarciami, a czarny plastik z jakimiś kropkami poprodukcyjnymi. Po założeniu sporu oddał tylko połowę kasy... u D4NTE wyglądają jakby były bez wad lub zdjęcie z daleka zrobione i nie widać :P

I nie wiem teraz czy próbować dalej zamawiać, może zamówić te matowe gdzie czerwone ponoć nie jest naklejką...

QKxap86.jpg

FsRMsp2.jpg

e99tB3N.jpg

qlK0UKd.jpg

Nigdy nie wierz Chińczykowi ? Wiem coś o tym ?

Opublikowano
  • Autor

Wychodzi na to że ja zamówiłem i trafiłem na dobrą partie co @BLENDEKmi polecał ? zrobię wam foty zaraz jak na błotnikach wyglądają. 

20200721_204123.jpg

20200721_204102.jpg

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano
1 godzinę temu, D4NTE napisał:

Wychodzi na to że ja zamówiłem i trafiłem na dobrą partie co @BLENDEKmi polecał ? zrobię wam foty zaraz jak na błotnikach wyglądają. 

20200721_204123.jpg

20200721_204102.jpg

Masz jakby całkiem inne wykonanie :o może zaczęli poprawione serie robić i jeszcze wyprzedają to co im zostało lub zależy od osoby, która to produkuje bo może jest ich kilka... Sprzedaj mi swoje :D

Opublikowano
  • Autor

@BLENDEKNie sprzedam Ci bo nie wiadomo jak ta chińszczyzna zniesie odklejenie z błotnika. W ogóle zobaczymy jak długo u mnie wytrzymają ?

A te wasze były w blistrach jak oryginalne z nr seryjnymi itp? Tak jak na foto poniżej:

20200624_205948.jpg

Ogarnąłem jeszcze jeden temat który mnie męczył, mianowicie brak listw na tylnich progach:

20200720_171824.jpg

Pasują idealnie te od b8:

20200720_102923.jpg20200720_172020.jpg

Według mnie jest o wiele lepiej a progi będą osłonięte ?✌️ jak trafię podświetlane z a7 to może się połakomię i założę.

Na ten moment miałem w garażu z b8 i takie założyłem.

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

Dobrze, że o tym wspomniałeś, nie pamiętam czy były jeszcze w czymś, ale raczej nie. Przyszły luzem w jakiejś folii...

gdWZx65.jpg

Listw progowych nie chciałeś z napisem sline?

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, BLENDEK napisał:

Listw progowych nie chciałeś z napisem sline?

Podpatrzyłem jak to rozwiązali w pozostałych wyższych klasach np w a7 dają pierwszą S a drugą gładką oczywiście podświetlane wówczas obie są.

Mniej się gryzą optycznie jak z przodu masz S a z tyłu na gładko bez napisu s-line jaki był w b8

AUDI .jpg