kastro Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Witam. Panowie potrzebuje pomocy bo nie mogłem nigdzie znaleźć, jakim momentem dokręcić śruby koła pasowego. Wymieniałem to koło na nowe jest tam osiem śrub i dwie ukręciłem . A dokręcałem małą grzechotką. Edytowane 30 Maja 2020 przez kastro
kastro Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nie ma nikt elsy żeby sprawdzić?
kastro Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dziękuje. Jeszcze pytanie dajemy jakiś klej na gwint ?
Muskel1 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Wszystkie śruby musisz nowe wkręcić bo to są śruby rozciągające się. Wszystkie śruby, które maja podany moment obrotowy i dodatkowo kąt musza być zawsze nowe czyli nie stosujemy tych wykręconych i już w ogóle na żadnych klejach. Dlatego je ukręciłeś bo już się naciągneły tak jak miały się naciągnąć przy pierwszym montażu. Te śruby zastępują jakby śrubę z podkładką spreżynującą czyli przeciwdziałają samoodkręcaniu. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Muskel1
kastro Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzięki. Komplet nowy już mam. CONTINENTAL CTAM MS25.
Rekomendowane odpowiedzi